Παρελθόν με κάθε επισημότητα είναι ο Εντέν Αζάρ από τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία ανακοίνωσε τον κοινή συναινέσει τερματισμό του συμβολαίου του Βέλγου μετά από τέσσερα χρόνια στους Μερένγκες.

Το πλήρωμα του χρόνου για τον Εντέν Αζάρ στη Ρεάλ Μαδρίτης… έφτασε! Οι τελευταίες πληροφορίες ήθελαν τον Βέλγο στην πόρτα της εξόδου των Μπλάνκος, όμως ο σύλλογος έβαλε γρήγορα τέλος στις… υποθέσεις, ανακοινώνοντας επίσημα τον κοινη συναινέσει τερματισμό του συμβολαίου του.

Ο 32χρονος πραγματοποίησε την ονειρεμένη μετακόμιση στο «Μπερναμπέου» πριν τέσσερα χρόνια, όμως σε κανένα σημείο δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες. Ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ απο τραυματισμούς και σε αυτό το χρονικό διάστημα κατέγραψε 76 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας 7 γκολ και 12 ασίστ.

Ακόμα κι έτσι βέβαια, ο Αζάρ θα έχει να λέει πως στον καιρό του στη Μαδρίτη πανηγύρισε κάθε πιθανό τίτλο, κατακτώντας συνολικά οκτώ τρόπαια, μεταξύ άλλων το πρωτάθλημα, το Champions League και το Κύπελλο Ισπανίας.

Το μόνο που μένει να φανεί πλέον είναι σε ποιον σύλλογο θα συνεχίσει την καριέρα του, αφού από τις 30 Ιουνίου κι έπειτα θα είναι και επίσημα ελεύθερος.