Πέρασαν 10 μέρες (βλέπε 24 Μαΐου) από την ανακοίνωση-ενημέρωση ότι δεν θα μείνει ο Μιλόγεβιτς και σχεδόν μία βδομάδα από τότε που το ΑΠΟΕΛ δεν έχει προπονητή.
Εκτός απροόπτου, η ερχόμενη βδομάδα, θα φέρει την εξέλιξη παρόλο ότι πρόκειται για την πιο βαρύνουσα απόφαση της διοίκησης Πετρίδη.
Προφανώς, η καθυστέρηση οφείλεται στην επιθυμία των διοικούντων να αποφύγουν όσο γίνεται το περιθώριο λάθους, καταλήγοντας σε προπονητή που δεν θα έρθει εντελώς στο άγνωστο.
Όπως γράψαμε ξανά, αν μπορούσε να έφερνε το Γιώργο Δώνη θα ήταν ότι καλύτερο. Θα ήταν επίσης καλή λύση, αν επέστρεφε ο Κέρκεζ.
Μόνο που η μία περίπτωση (βλέπε Κέρκεζ) δεν έχει καμία τύχη ενώ αυτή του Δώνη, έχει τις δικές της δυσκολίες αφού ο Ελλαδίτης ναι μεν βολιδοσκοπήθηκε αλλά επιφυλάχθηκε, αφήνοντας να νοηθεί ότι ενδεχομένως να έχει πρόταση από άλλη ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.
Προφανώς όμως, να θέλει να εξαντλήσει όλα τα χρονικά περιθώρια η διοίκηση (στην περίπτωση Δώνη) προτού δώσει το χρίσμα σε άλλο προπονητή.
Εκείνο που αναμένεται να συμβεί στην ομάδα, ανεξάρτητα από την ταυτότητα του κόουτς, είναι οι μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ.
Ακόμα και ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαιο, δεν θεωρείται δεδομένη η παραμονή τους για αγωνιστικούς αλλά και για οικονομικούς λόγους.
Η διοίκηση κάνει το πλάνο της και θα το γνωστοποιήσει  στο νέο προπονητή, μαζί με το μπάτζετ της σεζόν 2023-24.