Σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα, ο Δημήτρης Κουρμπέλης αναμένεται να βρεθεί αύριο στην Τουρκία, προκειμένου να υπογράψει με την Τραμπζονσπόρ.
Ο Δημήτρης Κουρμπέλης αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, με τους πράσινους να αποχαιρετούν τον για χρόνια αρχηγό τους.
Όπως ανέφεραν σήμερα τα τουρκικά ΜΜΕ, ο Κουρμπέλης συμφώνησε για συμβόλαιο 2+1 χρόνια με την Τραμπζονσπόρ. Νέο δημοσίευμα πριν από λίγες ώρες από την άλλη αναφέρει, ότι ο Έλληνας διεθνής αναμένεται να φτάσει αύριο στην Τουρκία, προκειμένου να συναντηθεί με τον πρόεδρο της τουρκικής ομάδας.
Στη συνέχεια, με βάση πάντα τα όσα αναφέρουν από την γείτονα χώρα, θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Τραμπζονσπόρ.

Χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα του dha.tr:
«Στην Κωνσταντινούπολη θα βρεθεί αύριο ο Δημήτριους Κουρμπέλης , με τον οποίο η Τραμπζονσπόρ έχει φτάσει σε κατ΄αρχήν συμφωνία.
Η Τραμπζονσπόρ έχει ξεκινήσει να φτιάχνει το ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν και ήδη είναι έτοιμη να κάνει την πρώτη της μεταγραφή. Η τουρκική ομάδα βρίσκεται στο στάδιο των υπογραφών με τον Κουρμπέλη, ο οποίος ολοκλήρωσε τη συνεργασία με τον Παναθηναϊκό.
Ο Έλληνας παίκτης, με τον οποίο έχει επιτευχθεί συμφωνία, θα φτάσει αεροπορικώς στην Κωνσταντινούπολη στις 10:00 αύριο για να έχει επίσημη συνάντηση. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, στη συνάντηση που θα έχει με τον πρόεδρο της Τραμπζονσπόρ Ερτουγρούλ Ντογάν.»