O Kλεάνθης Γεωργιάδης, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 και ανάμεσα σε άλλα στάθηκε στο αν θα διεκδικήσει προεδρία της ΚΟΠ, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο.
Αναλυτικά:
Αρχικά: «Θεωρώ και πάντα θεωρούσα πως όταν αγαπάς κάτι θέλεις να το βοηθήσεις. Η εμπλοκή μου στο ποδόσφαιρο χρονολογείται από το 2005 που ήμουν πρόεδρος στον Ολυμπιακό. Μεγάλωσα με αθλητικά βιώματα. Σε κάποια στιγμή ήρθε η ώρα να μπορέσω και εγώ να συμβάλλω με τις εμπειρίες που απέκτησα όλα αυτά τα χρόνια από τη Β’ Κατηγορία, από την Α’ και από όταν ήμουν πρόεδρος του ΚΟΑ. Ξέρω τι θέλουν οι ομάδες στη μικρότερη κατηγορία και τι οι ομάδες στην Α’. Ήρθε ο χρόνος να συμβάλλω και εγώ στη βελτίωση του ποδοσφαίρου μας καθώς έχει υπάρχουν σημεία που χρίζουν βελτίωσης. Δεν το έχω ανάγκη προσωπικά. Δεν είναι αυτοσκοπός. Διερευνώ εδώ και καιρό την πιθανότητα ή την επιθυμία των σωματείων και κατά πόσο θα ήθελαν αλλαγή σε μια προσπάθεια να αλλάξουν πράγματα. Ο κόσμος θέλει την αλλαγή αλλά δεν ψηφίζει ο κόσμος παρά μόνο τα σωματεία. Ακόμη διερευνώ το ενδεχόμενο να διεκδικήσω την προεδρία αλλά δεν έχω πάρει την απόφαση μου ακόμα. Του πρώτου που το είπα ήταν του Γιώργου Κούμα και μου είπε πως θέλει να παραμείνει».
Για το πότε θα πάρει την απόφαση του: «Δεν θα βιαστώ. Θέλω να δώσω χρόνο στα σωματεία για να ανταλλάξουμε κι άλλες απόψεις. Η υποψηφιότητα μου δεν είναι απέναντι στον Γιώργο Κούμα. Δεν είναι κάτι που με πιέζει χρονικά, ούτε εγώ θα το πιέσω χρονικά. Θα πάω στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, άρα με την επιστροφή μου στις 12 Ιουνίου, τότε αναμένεται να παρθεί η όποια απόφαση».