Ενημέρωση από την Αστυνομία για νέα σύλληψη οπαδού…

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 20 ετών, προχώρησε η Αστυνομία, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, σε σχέση με τα επεισόδια βίας κατά τον ποδοσφαιρικό αγώνα ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΠΟΕΛ, που διεξήχθη στις 21 Μαΐου, στη Λεμεσό.

Η φωτογραφία του 20χρονου υπόπτου είχε δοθεί στη δημοσιότητα από την Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να οδηγήσουν στην ταυτοποίηση και εντοπισμό του.

Με την αναγνώριση των στοιχείων του 20χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης του, δυνάμει του οποίου αυτός συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας στην Πάφο, γύρω στις 9.45 χθες το βράδυ.

Ο 20χρονος οδηγήθηκε το πρωί σήμερα, ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, που μετά από αίτημα της Αστυνομίας, εξέδωσε εναντίον του διάταγμα προσωποκράτησης τριών ημερών, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Τις εξετάσεις συνεχίζουν το ΤΑΕ Λεμεσού σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Επισκοπής.

Άλλα τέσσερα πρόσωπα είχαν συλληφθεί τις προηγούμενες μέρες, στο πλαίσιο διερεύνησης αδικημάτων που αφορούν στον νόμο για τη βία στους αθλητικούς χώρους, που διαπράχθηκαν κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα.

Τρία πρόσωπα, ηλικίας 48, 38, και 38 ετών, είχαν συλληφθεί σε σχέση με την υπόθεση εντοπισμού σακιδίου που περιείχε μεγάλο αριθμό καπνογόνων και φωτοβολίδων και που ήταν κρυμμένο σε τουαλέτες του σταδίου. Το σακίδιο ανευρέθηκε από μέλη της Αστυνομίας, κατά τον έλεγχο στις εγκαταστάσεις του σταδίου, πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων, στις εισόδους του σταδίου, συνελήφθη 20χρονος, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκε ένα τσιγάρο με κάνναβη. Αυτός οδηγήθηκε στα γραφεία της ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού), όπου την ίδια μέρα, αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος.