Εδώ και μία 5ετία, ο Σωτήρης Τομάζου, είναι δίπλα στην προσφυγική ομάδα και τα τελευταία χρόνια, από τη θέση του αναπληρωτή προέδρου.
Θεωρείται και είναι από τους λίγους που παραμένουν σταθεροί υποστηρικτές της Δόξας και έζησε με ιδιαίτερη αγωνία και συγκίνηση την έκβαση της φετινής προσπάθειας για να μείνει στην κατηγορία.
Μιλήσαμε με τον κύριο Τομάζου για το πως βίωσε τη σεζόν και την άποψη του γενικότερα για την διαφορετική πορεία που είχε η ομάδα και μας εξέφρασε την ακόλουθη άποψη.
«Αρχικά θέλω να σας πω ότι μείναμε στην κατηγορία επειδή το αξίζαμε και όχι γιατί μας χαρίστηκε οποιοδήποτε.
Όσοι βιάστηκαν να μας πουν αυτά που μας είπαν όταν ξεφύγαμε 12 βαθμούς από τη 12η θέση, τι έχουν να πουν σήμερα που φτάσαμε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα με την ΑΕΛ για να μείνουμε;
Είναι καλό να κάνουν όλοι την αυτοκριτική τους και να αναγνωρίσουν το δίκαιο της παραμονής μας. Εντάξει ανταγωνιστήκαμε μαζί με μία πολύ καλή ομάδα όπως η ΕΝΠ, αλλά κανένας δεν δικαιούται να υποτιμά τη δική μας ομάδα.
Κάναμε λάθη στην αρχή του πρωταθλήματος, αλλάξαμε τρεις προπονητές, μέχρι να βρούμε το δρόμο μας και σημασία έχει ότι τα καταφέραμε ΠΑΝΑΞΙΑ (γράψτε το με κεφαλαία σας παρακαλώ) να ανανεώσουμε την παραμονή μας.
Στην Περιστερώνα γίνεται μία εξαιρετική δουλειά από ορισμένα άτομα που σηκώνουν στους ώμους αυτή την ομάδα και είναι ΑΘΛΟΣ το γεγονός ότι από το 2012 η Δόξα ανανεώνει την παρουσία της στην α’ κατηγορία.
Επαναλαμβάνω ξανά.Όσοι θέλουν να συνεχίσουν να υποτιμούν την ομάδα μας, καλό θα κάνουν να αναλογιστούν τι έχει πετύχει όλα αυτά τα χρόνια και να διδαχθούν παρά να υποτιμούν και να μειώνουν».