Η Νάπολι κάνει διακοπές εδώ και καιρό και αυτό φάνηκε στο τελευταίο μισάωρο του αγώνα με την Μπολόνια στο «Ρενάτο Νταλ’ Άρα». Η ομάδα του Σπαλέτι νικούσε με 2-0 αλλά στο τέλος η Μπολόνια πήρε την ισοπαλία 2-2, χωρίς ωστόσο να υπάρχει και κάποιοι ουσιαστικό κίνητρο για τις δυο ομάδες.

Στο 14ο λεπτό ο Σκορούπσκι έκανε τραγική γκάφα, έδωσε πάσα στον Οσιμέν και ο Νιγηριανός δε χαρίστηκε και πλάσαρε από κοντά για το 1-0. Στο 18ο λεπτό ο Ανγκισά έπιασε το μακρινό σουτ και ο Σκορούπσκι αντέδρασε σωστά ενώ στο 26’ ο Μπάροου πλάσαρε άστοχα από καλό σημείο. Στο 33’ ο Οσιμέν έκανε το διαγώνιο σουτ από αριστερά ο Σκορούπσκι είπε όχι και στο 34’ το σουτ του Ντομίνγκεθ έξυσε το δοκάρι του Γκολίνι. Στο 41’ το σουτ του Αρναούτοβιτς πέρασε ελάχιστα έξω και στο 42’ ο Αυστριακός νικήθηκε από τον Γκολίνι. Στο 50’ το σουτ του Αεμπίσερ πέρασε μόλις έξω και στο 51’ ο Αρναούτοβιτς βρέθηκε ξανά σε θέση βολής αλλά πλάσαρε άστοχα ενώ στο 53’ ο Σκορούπσκι απέκρουσε την κεφαλιά του Οσιμέν. Ωστόσο μερικά δευτερόλεπτα αργότερα, η Νάπολι έκλεψε ψηλά, ο Κβαρατσχέλια έδωσε κάθετα στον Οσιμέν που πλάσαρε σωστά για το 2-0.

Μάλιστα στο 57’ το γύρισμα του Οσιμέν από δεξιά έφυγε δίπλα από τα δοκάρια της Μπολόνια και στο επόμενο λεπτό ο Τζέρμπιν έκανε το δυνατό σουτ από δεξιά αλλά ο Σκορούπσκι απέκρουσε. Στο 59’ το σουτ του «Κβάρα» έφυγε μόλις έξω και από το πουθενά στο 63’ ο Φέργκιουσον μείωσε σε 1-2 με προβολή από κοντά μετά από ασταθή επέμβαση του Γκολίνι σε σουτ του Σανσόνε. Στο 73΄το πλασέ του Σανσόνε μέσα από την περιοχή πέρασε έξω ενώ στο 82’ το σουτ του Καμπιάσο είχε την ίδια τύχη. Και τελικά στο 84’ μετά από κόρνερ ο Ντε Σιλβέστρι με κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2. Στο 88′ το νέο σουτ του Καμπιάσο βρήκε τον Γκολίνι σε ετοιμότητα και στο 90+3′ ο Τσίρκτσε έφυγε στην κόντρα αλλά ο Ζέσους τον πρόλαβε σωτήρια. Μάλιστα στο 90+7′ ο Σανσόνε έφυγε στην κοντρα και σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιν.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Σκορούπσκι, Λουκουμί, Πος (74’ Ντε Σιλβέστρι), Μπονιφάτσι (74’ Μεδέλ), Καμπιάσο, Φέργκιουσον, Ντομίνγκεθ, Αεμπίσερ (60’ Σανσόνε), Σκούτεν, Αρναούτοβιτς (60’ Τσίρτσε), Μπάροου (60’ Μόρο).
ΝΑΠΟΛΙ: Γκολίνι, Μπερεζίνσκι, Ραχμάνι, Κιμ (78’ Ζέσους), Ολιβέρα, Λομπότκα, Ανγκισά, Ζιελίνσκι (87′ Γκαετάνο), Τζέρμπιν (79’ Ζεντάντκα), Οσιμέν (66’ Σιμεόνε), Κβαρατσχέλια (66’ Ραζπαντόρι)