Μισή ντουζίνα συνεχόμενες ήττες μετράει η ΑΕΚ μακριά από την «Αρένα» κι αν θέλει να περπατήσει το καλοκαίρι σε μονοπάτι ευρωπαϊκό, θα πρέπει στο ΓΣΠ να τερματίσει αυτό το αρνητικό σερί.
Αρκετές φορές προσδίδουμε σε ένα ματς  το χαρακτηρισμό του τελικού, πιθανότατα με κάποια δόση υπερβολής. Αυτή τη φορά ωστόσο για την ομάδα της Λάρνακας ισχύει στον απόλυτο βαθμό.
Το παιχνίδι με την Ομόνοια είναι το τελευταίο της σεζόν κι αυτό που θα κρίνει αν θα είναι Ευρωπαία και του χρόνου. Για να μην βρίσκεται συνεχώς στο ακουστικό, όπως είπε κι ο ίδιος ο προπονητής της, οφείλει να πάρει το πρώτο της διπλό μετά τις 4 Φεβρουαρίου, όταν τότε επικράτησε με 3-1 της Καρμιώτισσας στο Τσίρειο. Ακολούθως έχασε δυο φορές από τον Απόλλωνα και μία από ΑΕΛ, Πάφος FC, Άρη και ΑΠΟΕΛ.
Όπως σωστά είπε ωστόσο κι ο κόουτς, δεν πρέπει να σκέφτεται το τι συνέβη στο πρόσφατο παρελθόν, παρά μόνο το πώς θα πετύχει το στόχο της. Να κλείσει αυτή τη σεζόν, που είχε πολλά «up and down», με ένα αίσιο τέλος.
Στην προπόνηση του Σαββάτου θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση των Λέδες και Φαράζ, για τους οποίους πάντως υπάρχει αισιοδοξία ότι θα είναι στην αποστολή. Ο δεύτερος προπονείται με δεμένο τον ώμο του αλλά αναμένεται ότι θα πάει στο ΓΣΠ, έστω και βρισκόμενος στον πάγκο.

Ανδρέας Βεντούρης