Ανακοίνωση από τη Θύρα 5, τους οργανωμένους οπαδούς της Πάφος FC.
Αναλυτικά:
«Περήφανε Παφίτη
🔵Αρχικά να δώσουμε ένα μεγάλο συγχαρητήρια στον κόσμο μας που αποδεικνύει ότι μεγαλώνουμε και έρχεται μαζί μας σε εκδρομές και γουστάρουμε μαζί αυτό που μας αρρωσταίνει και αγαπάμε.
⚫️Με βάση τώρα όσα αφορούν την διοίκηση και όσους συνέβαλαν στην φετινή αποτυχία θα είμαστε απόλυτοι για να μπορέσουν να αντιληφθούν την στάση μας απέναντι τους.
Μπορεί όλος αυτός ο κόσμος να μην έζησε μέχρι τώρα ούτε τρόπαια ούτε ταξίδια, αυτό όμως δεν σας είναι ελαφρυντικό και ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΧΙΑ και η ευθύνη είναι καθαρά δική σας. Οι ευκαιρίες που δόθηκαν ήταν πάρα πολλές αλλά λόγο της αδράνειας σας και η απουσία του πάθους φτάσαμε στο σημείο να εξαρτόμαστε από άλλους για την δική μας τύχη.
Άλλους τους οποίους η έγνοια σας είναι να τους ευχηθείτε αλλά για τα δικά σας λάθη και μια συγγνώμη στον κόσμο σας δεν αναφέρθηκε κανείς. Ομάδα κατεστημένου, κομμάτων και βρομιάς δεν θέλουμε να γίνουμε και δεν θα το επιτρέψουμε εμείς, αλλά σταματήστε να ζείτε στο δικό σας συννεφάκι, βγείτε μπροστά σε διαιτησίες ΚΟΠ και όποιον χρειαστεί για να υπερασπιστείτε την ομάδα, το έμβλημα, την πόλη και αυτόν τον υπέροχο κόσμο.
ΥΓ: Ψηλά το κεφάλι!».