Στο 2-2 έμειναν Σαμπντόρια και Σασουόλο για την 37η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος.

Στην πρώτη της φάση στο παιχνίδι η Σαμπντόρια άνοιξε το σκορ. Ο Γκαμπιαντίνι έκλεψε την μπάλα από τον Φεράρι λίγο έξω από την περιοχή της Σασουόλο και με ωραίο πλασέ νίκησε τον Κονσίλι για το 1-0. Ωστόσο το προβάδισμα των γηπεδούχων κράτησε μόλις ένα λεπτό, καθώς ο Σέιντε έκανε το γύρισμα από τα αριστερά και ο Μπεράρντι με τελείωμα με τη μια έγραψε το 1-1.

Μάλιστα η Σασουόλο στο 11’ έκανε την ανατροπή. Ο Τσορτέα έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά και ο Ματέους Ενρίκε με ωραία κεφαλιά εκτέλεσε τον Τουρκ για το 1-2, ενώ στο 14’ η κεφαλιά του Κουαλιαρέλα πέρασε εκτός. Στο 21’ ο Τουρκ σταμάτησε την προσπάθεια του Πιναμόντι, ενώ στο 28’ το σουτ του Σέιντε πέρασε δίπλα από το δοκάρι των γηπεδούχων.

Στο 45’ οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το 1-3, αλλά το δυνατό σουτ του Μπεράρντι σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 64’ και το 66’ ο Πιναμόντι δεν κατάφερε να νικήσει τον πορτιέρε της Σαμπντόρια.

Στο 78’ η Σαμπντόρια ισοφάρισε καθώς ο Έρλιτς στάθηκε άτυχος και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, ενώ στο 85’ ο Ντεφρέλ έχασε τεράστια ευκαιρία για το 2-3. Στο 90+3’ η Σασουόλο άγγιξε το 3-2 όμως το σουτ του Χαρουί πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Τουρκ.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Τουρκ, Οικονόμου(68’ Μουρίγιο), Νιούτινκ(46’ Μούρου), Αμιόνε(46’ Παολέτι), Αουτζέλο, Ρινκόν(61’ Ιλχάν), Γουίνκς, Τζανόλι, Λέρις, Γκαμπιαντίνι, Κουαλιαρέλα(87’ Λάμερς)

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Κονσίλι, Τσορτέα, Έρλιτς(90’ Ρομάνια), Φεράρι, Ροτζέριο, Ματέους Ενρίκε(63’ Λοπέζ), Θόρστβεντ(46’ Χαρουί), Ομπιάνγκ, Σέιντε(63’ Μπαϊράμι), Πιναμόντι(79’ Ντεφρέλ), Μπεράρντι