Ο Γιόζεφ Τσινμπάουερ έφυγε από την Κύπρο χωρίς να υπογράψει συμβόλαιο, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι κάτι έχει…στραβώσει. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η Ανόρθωση έχει συμφωνήσει με τον Γερμανό τεχνικό για συμβόλαιο ενός έτους, με προοπτική ανανέωσης για ακόμη έναν, αλλά αν δεν πέσουν υπογραφές, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο.
Αν όλα πάνε καλά και αναλάβει την τεχνική ηγεσία της «κυρίας», βοηθός του θα είναι ο Γιάννος Οκκάς και δεν είναι τυχαίο που παρακολούθησαν μαζί τον αγώνα με την Καρμιώτισσα, ενώ όπως πληροφορούμαστε, θα αλλάξει ολόκληρο το τεχνικό τιμ. Είναι πιθανόν να έρθει ακόμη ένας βοηθός (αυτό δεν είναι απόλυτα βέβαιο) κι όλα δείχνουν ότι θα προσληφθεί νέος γυμναστής, αναλυτής, ακόμη και προπονητής τερματοφυλάκων.
Βέβαια, τίποτα δεν μπορεί να προχωρήσει από του παρόντος όσο παραμένει σε εκκρεμότητα η συμφωνία διαχείρισης μεταξύ του σωματείου και της εταιρείας
. Επί της ουσίας, ο Τσινμπάουερ έχει συμφωνήσει μεν, αλλά παραμένει στο ακουστικό την ώρα που συνεχίζονται οι διεργασίες ώστε να βρεθεί η λύση στο διοικητικό κομμάτι.

Ανδρέας Βεντούρης