Αρνητική απάντηση της ΑΕΚ σε σούπερ πρόταση για μεταγραφή του Λιβάι Γκαρσία.

Είναι δεδομένο, πως η κατάκτηση του νταμπλ από την ΑΕΚ και η εκπληκτική απόδοση της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν, θα έφερνε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για μεγάλα κλαμπ του εξωτερικού πολλούς από τους παίκτες της.

Το πιο λαμπερό διαμάντι της Ενωσης είναι ο Λιβάι Γκαρσία και η ΑΕΚ για να τον αποχωριστεί, αξιώνει πολλά χρήματα. Και αυτό το κατάλαβε η ομάδα που προσέφερε 15 εκατ. ευρώ για τον πρώτο σκόρερ της Ενωσης, αλλά έλαβε απορριπτική απάντηση.

Σε αυτήν τη φάση από την ΑΕΚ κρίθηκε σημαντικό να μην αποκαλυφθεί το όνομα της ομάδας που έφτασε στα 15 εκατ. ευρώ για τον Λιβάι, από τη στιγμή που δεν υπάρχει συνέχεια στην υπόθεση.

Πριν από λίγο καιρό, «πόρτα» είχε εισπράξει και η γαλλική Μονπελιέ, που είχε έρθει με 10 εκατ. ευρώ και η ΑΕΚ είχε αρνηθεί κάθε διαπραγμάτευση. Το όνομα του Λιβάι φιγουράρει στη λίστα πολλών ομάδων και αρκετά δημοσιεύματα αναφέρουν πως είναι 15 οι σύλλογοι που βλέπουν «ζεστά» την περίπτωση απόκτησης του. Αλλά θα πρέπει να καταβάλουν πολλά χρήματα.