Η ΑΕΛ ολοκλήρωσε μια χρονιά η οποία σαφώς και περνά στις αποτυχημένες, από την στιγμή που δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει το κύπελλο. Ότι έγινε έγινε όμως και το παρελθόν δεν γυρίζει πίσω οπόταν στην ομάδα της Λεμεσού πρέπει και οφείλουν να κοιτάξουν την επόμενη μέρα με ψυχραιμία και να πάρουν τις κατάλληλες αποφάσεις για το μέλλον της ποδοσφαιρικής ομάδας.
Πρώτιστα πρέπει να ξεκαθαρίσει οριστικά και αμετάκλητα υπό πιο καθεστώς θα συνεχίσει διοικητικά τη νέα χρονιά. Αυτό που έχει γίνει γνωστό είναι ότι το ΔΣ του σωματείου από την 1η Ιουνίου θα αναλάβει την διαχείριση της ποδοσφαιρικής ομάδας. Το σωματείο φέρεται να ενεργοποιείται πλέον εντονότερα μετά τον τελικό και να βάζει πλώρη για την δημιουργία μια δυνατής ομάδας για την ερχόμενη σεζόν.
Από την άλλη κάποιες κινήσεις που φέρεται να κάνει ο Ανδρέας Σοφοκλέους, ενώ έχει πει πως θα αποχωρήσει, μπερδεύουν την κατάσταση, όπως για παράδειγμα το ψάξιμο για χορηγούς για τη νέα σεζόν. Ο κόσμος της ομάδας παρακολουθεί την όλη κατάσταση με υπομονή και περιμένοντας ότι τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν πολύ σύντομα μια και καλή.
Στην ΑΕΛ προφανώς και δεν υπάρχει τόπος για ίντριγκες και κόντρες και καλό θα ήταν ότι είναι να γίνει να γίνει πίσω από κλειστές πόρτες και οι αποφάσεις που θα παρθούν να είναι με γνώμονα το καλό της ομάδας και μόνο. Και ότι είναι να γίνει θα πρέπει να γίνει σύντομα καθώς μπορεί ο χρόνος να μην πιέζει αλλά θα πρέπει η ομάδα να μπει σε ρυθμό προγραμματισμού και να δει πως προχωράει.

Αριστείδου Μιχαήλ