Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του για τη σημερινή ιστορική ημέρα, όπου και υπογράφτηκε η σύμβαση για την κατασκευή του νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου του Παναθηναϊκού.

Ακόμη ένα βήμα ώστε να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός το καινούργιο του «σπίτι» έγινε σήμερα (19/5), καθώς υπογράφτηκε η σύμβαση για την κατασκευή του νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου στον Βοτανικό!

Παρών και εύλογα στην ιστορική συνάντηση ήταν και ο Γιάννης Αλαφούζος και ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» δεν έκρυψε τη μεγάλη του ικανοποίηση και χαρά. «Είναι μια τεράστια μέρα για τον Παναθηναϊκό, από το 1908 που άρχισε η ιστορία μας, για να περάσουμε στο επόμενο επίπεδο. Τα φτιάχνουμε όλα και διορθώνεται μια πολύ μεγάλη αδικία πολλών ετών, γιατί το γήπεδο έπρεπε να είχε γίνει χρόνια πριν», είπε αρχικά.

Και συνέχισε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ. «Ανυπομονούμε να είναι έτοιμο το γήπεδο και ευχαριστούμε τον δήμο, την κυβέρνηση και τους φορείς για τη συμβολή τους. Η πιο μεγάλη ομάδα της Αθήνας θα έχει το πιο μεγάλο και πιο όμορφο γήπεδο».