Βήμα για δεύτερο σερί ευρωπαϊκό τελικό έκανε η Ρόμα, που κέρδισε με 1-0 τη Λεβερκούζεν μέσα στο «Ολίμπικο».

Στο 1ο μόλις λεπτό ο Άντριχ πλάσαρε πάνω στον Πατρίσιο ενώ στο 6’ ο Βιρτς άλλαξε με τον Χλόζεκ και βρέθηκε μόνος με τον Πορτογάλο γκολκίπερ αλλά το πλασέ του έξυσε το δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 19ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Πελεγκρίνι ο Ιμπάνιεθ πήρε την κεφαλιά αλλά ο Χραντέτσκι πραγματοποίησε απίθανη απόκρουση.

Η Ρόμα μπήκε καλύτερα στην επανάληψη και στο 63ο λεπτό ο Έιμπραχαμ έκανε το γύρισμα από το πέναλτι, ο Χραντέτσκι απέκρουσε αλλά ο Μποβέ είχε ακολουθήσει τη φάση και πλάσαρε από κοντά για το 1-0.

Στο 67ο λεπτό σε παρόμοια φάση, ο Χραντέτσκι έβγαλε το σουτ του Μπελότι και στην επαναφορά ο Μποβέ έπιασε το ψαλιδάκι αλλά αστόχησε.

Στο 87ο λεπτό ο Πατρίσιο συγκρούστηκε με τον Ιμπάνιεθ και ο Φριμπόνγκ πλάσαρε ολομόναχος αλλά ο Κριστάντε έσωσε στη γραμμή.

ΡΟΜΑ: Πατρίσιο, Μαντσίνι, Κριστάντε, Ιμπάνιεθ, Τσελίκ, Σπινατσόλα, Μάτιτς, Πελεγκρίνι, Μποβέ (76’ Βαϊνάλντουμ), Μπελότι (77’ Ντιμπάλα), Έιμπραχαμ

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Χραντέτσκι, Τα, Χινκαπιέ, Ταπσόμπα, Κοσουνού (36’ Μπάκερ), Φριμπόνγκ, Παλάσιος, Άντριχ (90+3′ Αμίρι), Βιρτς, Ντιαμπί (72’ Αντλί), Χλόζεκ (72’ Αζμούν)

Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ BALLA.COM.CY HTAN ΣΤΟ ΟΛΙΜΠΙΚΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΜΕΤEΦΕΡΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.