Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο εξελίχθηκε η αναμέτρηση της Μίλαν με την Ίντερ για τους γηπεδούχους, καθώς ηττήθηκαν με χαρακτηριστική ευκολία με 2-0 στο «Σαν Σίρο», με συνέπεια να έχουν μεγάλο μειονέκτημα στην επικείμενη ρεβάνς, σε μία εβδομάδα από τώρα.
Η ανασταλτική τους λειτουργία αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων, το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από το 10ο μόλις λεπτό, αλλά στο τέλος της ημέρας, ο Φικάγιο Τομόρι των «ροσονέρι» έχει ένα… μικρό λόγο για να αισθάνεται ικανοποιημένος.
Και αυτό διότι έγινε ο πρώτος Άγγλος ποδοσφαιριστής που παίζει σε ημιτελικό Champions League, ενώ δεν αγωνίζεται την ίδια χρονική περίοδο σε αγγλική ομάδα. Ποιος ήταν ο τελευταίος που είχε πράξει κάτι ανάλογο;
Ο Στιβ ΜακΜάναμαν, πριν από 20 χρόνια, όταν τον Μάιο του 2003, είχε περάσει ως αλλαγή στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Γιουβέντους στην Ιταλία, η οποία σηματοδότησε τον αποκλεισμό της «Βασίλισσας», μετά το τελικό 3-1.
Πλέον, η ιστορία επαναλήφθηκε, με τον Τομόρι να το πράττει ξανά, όντας βασικό μέλος της Μίλαν! Μένει να δούμε αν και η κατάληξη θα είναι ανάλογη ή αν ο Άγγλος στόπερ θα ξεπεράσει τον ΜακΜάναμαν και θα φτάσει μέχρι και τον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Οψόμεθα…