Ο Ντιέγκο Σιμεόνε βρέθηκε στο “Ντιέγκο Μαραντόνα” για να δει τον γιο του Χιοβάνι στη φιέστα τίτλου της Νάπολι και στο πλαίσιο της παρουσίας του εκεί παραχώρησε συνέντευξη, όπου αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να προπονήσει ομάδα της Serie A.
Το “Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα” έζησε μεγάλες πιένες το βράδυ της Κυριακής (7/5), με τους ανθρώπους της Νάπολι να γιορτάζουν με την ψυχή τους την κατάκτηση του τρίτου σκουντέτο στην ιστορία του συλλόγου και ένας απο τους υψηλούς προσκεκλημένους των παρτενοπέι ήταν και ο Ντιέγκο Σιμεόνε.
Ο λόγος προφανής, μιας που μέλος της ομάδας του Σπαλέτι είναι και ο γιος του προπονητή της Ατλετικο, Χιοβάνι Σιμεόνε, με τον “Τσόλο” όχι μόνο να δηλώνει παρών στο γήπεδο της Νάπολι αλλά και να παραχωρεί συνέντευξη στην “Gazzetta dello Sport” αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να αναλάβει κάποια ομάδα του Καμπιονάτο.
“Δεν ξέρω για πόσο καιρό ακόμα θα είμαι σε θέση να προπονώ, είμαι 53 ετών. Άλλα 5; Είναι σίγουρα ψυχοφθόρα δουλειά. Τότε όμως σκέφτομαι πως μερικές ημέρες ξεκούρασης θα ήταν αρκετές για να με κάνουν να θέλω να επιστρέψω στο γήπεδο.
Το γρασίδι είναι για εμάς κάτι σαν ναρκωτικό”, τόνισε αρχικά ο προπονητής της Ατλέτικο, για να προσθέσει: “Συναντώ συχνά φίλους της Ίντερ και της Λάτσιο που μου ζητούν να επιστρέψω. Ποιος ξέρει; Θα μου άρεσε σίγουρα κάτι τέτοιο. Έχω έναν χρόνο ακόμα συμβολαίου, θα δούμε τι θα συμβεί μετά”.
Υπενθυμίζεται πως η ομάδα που ακούγεται έντονα πως ψάχνει για προπονητή στο τέλος της σεζόν (δύσκολο να ανανεώσει ο Σιμόνε Ιντζάγκι) είναι η Ίντερ, με τους Αντόνιο Κόντε και Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι να εμφανίζονται ως υποψήφιοι για το συγκεκριμένο πόστο.