Το… «Good Ebenin’» στα καλύτερά του! Ο Ουνάι Έμερι επέστρεψε στην Πρέμιερ Λιγκ και παραδίδει μαθήματα συνέπειας και αποτελεσματικότητας, έχοντας αυτή τη στιγμή την ομάδα με την καλύτερη συγκομιδή βαθμών μετά τους δυο μεγάλους διεκδικητές του τίτλου!
Ο Ισπανός κόουτς φαίνεται ότι ήθελε πολύ να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ και ν’ αποδείξει στην Άρσεναλ, αλλά και σε όσους δεν τον πίστευα, πόσο μεγάλο λάθος έκαναν…
Ανέλαβε την Άστον Βίλα στη θέση του Στίβεν Τζέραρντ που όπως φαίνεται δεν μπορούσε να εμπνεύσει και ν’ αλλάξει την ρότα του συνόλου που είχε στη διάθεσή του.
Ο Έμερι δεν χρειάστηκε χρόνο για να το καταφέρει και να έχει παρουσιάσει αυτή τη στιγμή μια ομάδα που στη δική του παρουσία σε αυτό το νέο πέρασμα από το αγγλικό πρωτάθλημα, είναι η τρίτη καλύτερη πίσω από τις διεκδικήτριες του τίτλου!
Στα 15 παιχνίδια πρωταθλήματος στα οποία έχει καθοδηγήσει τους «χωριάτες», μαζί και με τον θρίαμβο στο Λονδίνο το απόγευμα του Σαββάτου με το τελικό 2-0 απέναντι στην Τσέλσι, ο Έμερι έχει προσφέρει στο κλαμπ του Μπέρμιγχαμ 29 πόντους.
Αυτός ο αριθμός είναι ο τρίτος καλύτερος πίσω μονάχα από την Άρσεναλ και την Μάντσεστερ Σίτι που το… πηγαίνουν οι δυο τους στην τελική ευθεία της σεζόν για την διεκδίκηση του τίτλου. Τελικά το «Good Ebenin’» δεν είναι πλέον τόσο… αστείο και αφορμή για χιούμορ, έτσι;