Ούτε ο πιο μεγάλος φίλος του δράματος δεν φανταζόταν αυτό που έγινε στο Grand Prix της Αυστραλίας! Στον ίσως πιο… περίεργο αγώνα όλων των εποχών, που είχε διάρκεια πάνω από 2,5 ώρες ο Μαξ Φερστάπεν αναδείχθηκε νικητής μετά από τρεις κόκκινες σημαίες, βλέποντας την καρό σημαία πίσω από το αυτοκίνητο ασφαλείας!
Ο Λιούις Χάμιλτον ήταν αυτός που ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, ενώ ο μαγικός ξανά Φερνάντο Αλόνσο έκλεισε την πρώτη τριάδα, με την FIA να του επιστρέφει πίσω τη θέση που έχασε στην τελευταία εκκίνηση από αντικανονικό χτύπημα του Σάινθ, ο οποίος λόγω ποινής πέντε δευτερολέπτων έπεσε εκτός βαθμών!
Ο Λεκλέρ έφυγε στην πρώτη στροφή στην αμμοπαγίδα, ο Άλμπον διέλυσε το μονοθέσιό του, ο Ράσελ έπιασε φωτιά, ο Μάγκονουσεν… έχασε έναν τροχό, ενώ Γκασλί, Οκόν, Ντε Βρις και Σάρτζεντ χτύπησαν μεταξύ τους προς το φινάλε, με τον αριθμό των οδηγών που εγκατέλειψαν να ανεβαίνει στους οκτώ. Ο Πέρεζ αν και ξεκίνησε 20ος τερμάτισε στην 5η θέση, ενώ η Aston Martin σίγουρα πανηγυρίζει με την 4η θέση του Στρολ.

Η τελική κατάταξη:

F1: Νικητής και στην Αυστραλία ο φανταστικός Φερστάπεν!