Στο πρώτο του ματς Χοσέ Λουίς Μεντιλιμπάρ στον πάγκο της Σεβίλλης, οι Ανδαλουσιανοί επικράτησαν με 2-0 της Κάντιθ και συνεχίζουν να απομακρύνονται σταδιακά από την επικίνδυνη ζώνη της La Liga, τρίποντο και για την Τζιρόνα, ισοπαλία για Μπιλμπάο και Χετάφε.
Χαμόγελα μπόρεσε να στείλει πίσω στην Ανδαλουσία ο Χοσέ Λουίς Μεντιλιμπάρ στο ντεμπούτο του στον πάγκο της Σεβίλλης, μιας και η ομάδα του κατάφερε να φύγει με το 2-0 από την έδρα της Κάντιθ και να απομακρυνθεί περαιτέρω από τη ζώνη του υποβιβασμού, όντας πλέον στη 13η θέση της La Liga, στο +5 από τη 18η Βαλένθια.
Σε ένα γενικά ισορροπημένο ματς, οι φιλοξενούμενοι κατόρθωσαν να κάνουν τη διαφορά στο δεύτερο μέρος. Μόλις στο 6ο λεπτό αυτού, ο Λούκας Οκάμπος σούταρε από την καρδιά της περιοχής, με την προσπάθειά του να κοντράρει και να αιφνιδιάζει τον Χιλ για το 1-0. Η Κάντιθ δεν μπόρεσε να βρει την απάντησή της στο επόμενο διάστημα και στο 74′ ο… συνήθης ύποπτος Γιουσέφ Εν Νεσιρί τελείωσε ιδανικά τη φάση μετά από ασίστ του Μπράιαν Χιλ «κλειδώνοντας» το τρίποντο της Σεβίλλης.