Η ΑΕΚ υπενθυμίζει τις λεπτομέρειες για τα πακέτα εισιτηρίων των πλέι οφ.

Αναλυτικά:

Για αποφυγή ταλαιπωρίας καλούμε το φίλαθλο κοινό να προμηθευτεί έγκαιρα τα πακέτα εισιτηρίων από την Μπουτίκ του Σωματείου αλλά και online. H Mπουτίκ λειτουργεί με συνεχόμενο ωράριο καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) 09:00-13:00 και 15:00-18:00. Σάββατο και Κυριακή θα είναι κλειστή. Την μέρα του αγώνα η Μπουτίκ θα λειτουργήσει με συνεχόμενο ωράριο 09:00-18:00. Για τις online αγορές εισιτηρίων πατήστε εδώ.

Δεν θα πωλούνται πακέτα εισιτηρίων στα ταμεία του γηπέδου.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας έχουν την δυνατότητα να διατηρήσουν την θέση τους μέχρι και το απόγευμα της Τετάρτης (29/03), με την επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας. Όσοι επιθυμούν να το πράξουν online θα πρέπει να μπαίνουν στην κατηγορία: κρατήσεις/reservations. Για την επιλογή περισσοτέρων από την δική τους θέση θα πρέπει να γίνεται αναζήτηση στην ίδια κατηγορία με τον αριθμό της Κάρτας Φιλάθλου.

Υπενθυμίζεται ότι τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν ΜΟΝΟ για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και όχι για τα πλέι-οφ.

Οι τιμές των πακέτων εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες:

-Για την κερκίδα Γεώργιος Καραπατάκης (Δυτική) 40 ευρώ το κανονικό, 20 ευρώ το μαθητικό και 5 ευρώ το παιδικό.
-Για τα VIP της κερκίδας Γεώργιος Καραπατάκης (Δυτική) 150 ευρώ το κανονικό, 50 το μαθητικό και 20 ευρώ το παιδικό
-Για την κερκίδα AJK Group (Ανατολική) 30 ευρώ το κανονικό, 15 ευρώ το μαθητικό και 5 ευρώ το παιδικό. Στην κερκίδα AJK Group (Ανατολική) θα είναι διαθέσιμο το οικογενειακό πακέτο, όπου με 60 ευρώ, μπορούν να μπουν στο γήπεδο άνδρας, γυναίκα και μέχρι δύο παιδιά κάτω των 20 ετών. Το οικογενειακό πακέτο θα πωλείται μόνο από την Μπουτίκ του Σωματείου.
-Για την κερκίδα Πετρολίνα (Νότια) 20 ευρώ το κανονικό, 10 ευρώ το μαθητικό και 5 ευρώ το παιδικό.

Η τιμή του κανονικού εισιτηρίου ορίστηκε στα 15 ευρώ, του μαθητικού εισιτήριου στα 10 ευρώ και του παιδικού εισιτηρίου στο 1 ευρώ.

Για λόγους ασφαλείας ΔΕΝ θα πωλούνται εισιτήρια online, ενώ ΔΕΝ θα ανοίξουν τα ταμεία του γηπέδου την μέρα του αγώνα. Εισιτήρια θα πωλούνται ΜΟΝΟ σε φιλάθλους που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια και έχουν καταχωρηθεί στο σύστημα εισιτηρίων της ομάδας μας την περσινή (2021/22) και την φετινή (2022/23) αγωνιστική περίοδο.

Για την έκδοση εισιτηρίου απαιτείται η Κάρτα Φιλάθλου.