Δύο σπουδαίοι αγώνες με πολλά γκολ και θέαμα έγιναν το βράδυ της Τετάρτης για το πρωτάθλημα φούτσαλ ανδρών. Νικητής της αγωνιστικής το Frederick, όπου κέρδισε το Πανεπιστήμιο Κύπρου με 9-2, ενώ στον άλλον αγώνα, Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο και Πανεπιστήμιο Λευκωσίας έμειναν στην ισοπαλία 2-2.

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο – Πανεπιστήμιο Λευκωσίας (2-2)

Η μονομαχία των δύο ιδιωτικών πανεπιστήμιων δεν είχε νικητή. Αμφότερες έμειναν στην ισοπαλία και πήραν από ένα βαθμό σε αγώνα που πρόσφερε πολλές συγκινήσεις. Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας κατάφερε να προηγηθεί με 2-0, αλλά το Ευρωπαϊκό δεν παράτησε ποτέ τον αγώνα. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 1-2, και η μάχη ήταν μεγάλη στην επανάληψη. Οι φοιτητές – αθλητές των δύο ομάδων τα έδωσαν όλα και εν τέλει, το Ευρωπαϊκό βρήκε λύση στο τελευταίο λεπτό και πήρε έναν πολύτιμο βαθμό.

Frederick – Πανεπιστήμιο Κύπρου (9-2)

Εντυπωσιακό ήταν το Frederick στον αγώνα με το Πανεπιστήμιο Κύπρου, καθώς κατάφερε να κερδίσει με το εντυπωσιακό 9-2. Οι γηπεδούχοι πήραν από την αρχή του αγώνα τα ηνία και η κυριαρχία τους δεν αμφισβητήθηκε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Από το ημίχρονο, το Frederick πήρε δυνατό προβάδισμα (6-2) και η επανάληψη έμοιαζε με τυπική διαδικασία.

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

 

  1. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 3 3              0              0              9-4          9
  2. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 4              2              1              1              12-12     7
  3. FREDERICK UNIVERSITY 3              2              1              0              21-7       6
  4. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ 3              0              3              0              5-15       0
  5. ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 3              0              2              1              5-14       1