Αφού και οι υπόλοιποι θέλουν πρωτάθλημα, δικαιούται να ονειρεύεται και ο Άρης.
Μπορεί  o Αλεξέι Σπιλέφσκι να θέλησε με τον τρόπο του να αποφορτίσει τους ποδοσφαιριστές και να απέφυγε με τρόπο την ερώτηση αν μπορεί η ομάδα του να κατακτήσει πρωτάθλημα, αλλά εμείς το λέμε ξεκάθαρα ότι με τέτοιες εμφανίσεις μπορεί.
Η διαφορά από την κορυφή είναι μόλις τέσσερις βαθμοί, την στιγμή που οι διαθέσιμοι είναι 24 και έχει να παίξει άλλα δύο παιχνίδια με το ΑΠΟΕΛ και άλλο ένα με την ΑΕΚ με την οποία ισοβαθμεί.

Στο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ η ομάδα του Σπιλέφσκι έβγαλε την εξαιρετική ποιότητα που διαθέτει και το βάθος της.
Έβγαζε παίκτες, έβαζε άλλους και αντί να πέφτει η ποιότητα αυτή διατηρείτο στα ίδια επίπεδα ή και μεγάλωνε.
Έμπαιναν μέσα ποδοσφαιριστές όπως ο Μπρόρσον που ίσως να είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στην Κύπρο,  ο Μπράουν, ο Στεπίνσκι, ο Μαγιαμπέλα, ο Γιαμπλόνσκι.
Πως να πέσει με αυτούς η ποιότητα;

Αυτή η ομάδα έχει όλα τα εχέγγυα να μείνει εκεί μέχρι τέλους και να χτυπήσει το πρωτάθλημα. Είναι μαζί με τον Απόλλωνα οι δύο πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος και τον αντιμετωπίζει με την επανέναρξη στο ντέρμπι της πόλης.
Είναι η πρώτη φορά στα χρονιά που ο Άρης θα πάει σαν το φαβορί στα παιχνίδια με τον Απόλλωνα και όσο παράξενο και αν ακούγεται πρέπει να επιβεβαιώσει αυτό τον τίτλο… και μπορεί να τον επιβεβαιώσει.

*Ο ίδιος ο προπονητής αποκάλυψε και το… τρικ του.
Την προβολή του βίντεο από το παιχνίδι με την ΑΕΚ στην Λάρνακα, τονίζοντας ο ίδιος ότι με αυτό τον τρόπο ενίσχυσε τα κίνητρα των ποδοσφαιριστών του. 

Μίλησε και λίγο σκληρά-υπερβολικά κάνοντας λόγο για κλοπή στην Λάρνακα αλλά όπως και να το κάνουμε, το κόλπο αυτό του βγήκε στο 100%.