Συνεχίζονται…οι κραδασμοί για την απόφαση του προέδρου της Νέας Σαλαμίνας να μην συνεχίσει να ηγείται του προσφυγικού σωματείου.
Οι πληροφορίες που συγκέντρωσε η ιστοσελίδα μας, αναφορικά με τους λόγους που οδήγησαν τον κύριο Χρυσοστόμου να μην συνεχίσει, είναι οι εξής:
1. Η κούραση από την καθημερινή ενασχόληση με αποκορύφωμα την τεράστια προσπάθεια των τελευταίων ετών, ώστε να μπει μία τάξη στα οικονομικά της Νέας Σαλαμίνας, στόχος ο οποίος επιτεύχθηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό.
2. Η απογοήτευση του για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί το Κυπριακό ποδόσφαιρο και συγκεκραμένα, με την παρουσία επενδυτών σε άλλες ομάδες που αλλάζουν το στάτους, και συνάμα με την έλλειψη ορθολογιστικών αποφάσεων από την ομοσπονδία, ώστε να υπάρξει στήριξη, προστασία και σωστή αντιμετώπιση όλων των ποδοσφαιρικών ομάδων.
3. Επαγγελματικοί και οικογενειακοί λόγοι. Θέλει να επικεντρωθεί αποκλειστικά στους δύο αυτούς τομείς της ζωής του ο κύριος Χρυσοστόμου. Ήδη έχει φτιάξει μία εταιρεία, η οποία είναι σε καλό δρόμο ενώ ετοιμάζεσαι να μετακομίσει οικογενειακώς στη Λάρνακα.
Αυτοί είναι οι λόγοι που έθεσε στους συνεργάτες του, με την υπόσχεσή ότι θα προσπαθήσει μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του να λύσει σημαντικές εκκρεμότητες που αφορούν την ομάδα και ειδικά το θέμα προπονητή και τεχνικού διευθυντή ενώ θα συνεχίσει να είναι κατά έμπρακτο τρόπο, δίπλα στο νέο πρόεδρο και γενικότερα θα στηρίξει τη νέα διοίκηση.