Το μέλλον του Σάββα Πουρσαϊτίδη και άλλων στελεχών της προπονητικής ομάδας, θα κριθεί από τις επαφές με τον απερχόμενο πρόεδρο Γιάννο Χρυσοστόμου, ο οποίος θα έχει την ευθύνη τουλάχιστον μέχρι τις 5 Μαΐου και μέχρι τότε θα επιδιώξει να ρυθμίσει τις βασικές εκκρεμότητες, και είναι μία εξ αυτών η επόμενη μέρα της ποδοσφαιρικής ομάδας και πολύ περισσότερο  του προπονητή, των συνεργατών του και βέβαια του Μάκη Παπαϊωάννου.
Όπως έχουμε πληροφορηθεί από το περιβάλλον του κυρίου Χρυσοστόμου, ακόμα με την απόφαση αποχώρησης του, δεν αλλάζουν τα δεδομένα για την ομάδα.
Ο Πουρσαϊτίδης θα κληθεί να απαντήσει στη γνωστή πρόταση που περιλαμβάνει ένα συμβόλαιο το οποίο θα του αποφέρει γύρω στις 100 χιλιάδες ευρώ ετησίως.
Αν τη δεχτεί, τότε θα συνεχίσει. Διαφορετικά θα αρχίσει προσπάθεια για άλλο προπονητή.
Ο Μάκης Παπαϊωάννου θα λάβει με τη σειρά του πρόταση με μία σημαντική αύξηση αφού τα χρήματα που λαμβάνει σήμερα, επιτρέπουν στη διοίκηση να του δώσει καλύτερο ποσό και μάλιστα μετά από μία σεζόν που κρίθηκε άκρως επιτυχημένη.
Το πιθανότερο σενάριο, είναι να συμφωνήσει ο Μάκης και να συνεχίσει το έργο του, αρχίζοντας μάλιστα τις ενέργειες του για να αλλάξει το φετινό ρόστερ αφού θα αποχωρήσουν πολλοί ποδοσφαιριστές.