Στην Παρί αναμένεται να επιστρέψουν το ερχόμενο καλοκαίρι τόσο οι Λεάνδρο Παρέδες και Τζούλιαν Ντράξλερ καθώς Γιουβέντους και Μπενφίκα δεν επιθυμούν να τους αγοράσουν.
Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το ερχόμενο καλοκαίρι για την Παρί Σεν Ζερμέν καθώς δεν είναι λίγα τα συμβόλαια που λήγουν ενώ θα υπάρξουν και δύο επιστροφές παικτών για τους οποίους υπήρχαν προσδοκίες.
Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο μετά από το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου αναμένεται να επιστρέψουν στην ομάδα του Παρισιού οι Λεάνδρο Παρέδες και Τζούλιαν Ντράξλερ καθώς τόσο η Γιουβέντους όσο και η Μπενφίκα αντίστοιχα δεν προτίθενται να διαπραγματευτούν την αγορά των ποδοσφαιριστών.
Και των δύο το συμβόλαιο με την Παρί λήγει το καλοκαίρι του 2024 και δεν έχει αποφασιστεί ακόμα από τους ιθύνοντες της ομάδας τι θα γίνει με την περίπτωσή τους. Θυμίζουμε, πως για τον Ντράξλερ η Παρί έβγαλε από τα ταμεία της 36.000.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της από την Παρί το 2017 ενώ για τον Παρέδες δόθηκαν 40.000.000 ευρώ στη Ζενίτ το 2019.