Η εθνική Αργεντινής τιμήθηκε για την κατάκτηση του Μουντιάλ από την CONMEBOL. Πέρα από την αποκάλυψη του αγάλματος του Λιονέλ Μέσι, τη βραδιά στιγμάτισε ο Χοσέ Αντράντα. Ο πιτσιρικάς που έγινε viral στη διάρκεια του Μουντιάλ για το έντονο συναίσθημα που έβγαλε μιλώντας για την «αλμπισελέστε», ανέβηκε στο βήμα και απευθύνθηκε στα μέλη της ομάδας προκαλώντας τους συγκίνηση.
«Θέλω να ευχαριστήσω τον δάσκαλο Λιονέλ Σκαλόνι, τον Μέσι, τον Ντίμπου (σ.σ. Εμιλιάνο Μαρτίνες)… Δεν μπορώ να τους αναφέρω όλους, γιατί θα αργήσω. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι μπροστά στην καλύτερη ομάδα του κόσμου», είπε κλαίγοντας ο νεαρός, ενώ αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην πόλη που ζει. «Σας ευχαριστούμε που μας δώσατε τη χαρά της κατάκτησης του Μουντιάλ και του Κόπα Αμέρικα. Είστε όλοι σπουδαίοι!
Θα θυμάμαι για πάντα αυτή τη στιγμή», πρόσθεσε, με τον ομοσπονδιακό προπονητή και τον Έντσο Φερνάντες να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους, ενώ υγρά ήταν τα μάτια όλων των μελών των παγκόσμιων πρωταθλητών.