Το διοικητικό θέμα της Ανόρθωσης έληξε εντός του χρονικού πλαισίου που είχε τεθεί ευθείς εξαρχής. Η πρώτη συνάντηση είχε πραγματοποιηθεί στις 4 Μαρτίου και είχε λεχθεί επισήμως στις 13/03 πως τέθηκε σαν χρονοδιάγραμμα να προκύψουν οι τελικές εξελίξεις περί τα τέλη του μήνα, όπερ κι εγένετο.
Η είδηση ασφαλώς αφορά την οριστική συμφωνία μεταξύ Πουλλαΐδη-Σάντη, κόντρα στη φημολογία των τελευταίων ημερών. Το γεγονός ότι δεν υπήρξε κάποιο νεότερο το τελευταίο χρονικό διάστημα, δημιούργησε τη φήμη περί προβλημάτων και ρήξης των δύο πλευρών, κάτι που προφανώς δεν υφίστατο και επιβεβαιώθηκε το ακριβώς αντίθετο, μέσα από την ανακοίνωση για την επίτευξη συμφωνίας.
Στην ανακοίνωση βέβαια δεν δίνονται πολλές λεπτομέρειες για τον τρόπο που επετεύχθη αυτή η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Σημειώνεται εκ νέου η απόφαση της οικογένειας Πουλλαΐδη να αποχωρήσει από το ιδιοκτησιακό καθεστώς, χωρίς ωστόσο να γνωστοποιείται κάτι περισσότερο για το τι θα ισχύσει με τις μετοχές του. Αυτό που έχει επίσης ιδιαίτερη σημασία είναι ο οδικός χάρτης των ενεργειών που θα πραγματοποιηθεί κι αναμένεται πως η επίσημη Ανόρθωση θα δώσει προσεχώς περισσότερες πληροφορίες επί τούτου.

Ανδρέας Βεντούρης