Στιβ Μπουλ. Ένα όνομα με μεγάλη απήχηση στους οπαδούς της Γουλβς ως ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες στην ιστορία του συλλόγου. Πρώτος σκόρερ όλων των εποχών για τη Γουλβς με 306 γκολ και 18 χατ-τρικ θεωρείται ένας από τους θρύλους της Championship και του αγγλικού ποδοσφαίρου.
Γεννημένος στις 28 Μαρτίου 1965, στο Τίπτον , ο Στιβ Μπουλ ξεκίνησε την καριέρα του με τον σύλλογο της πόλης του (Τίπτον Τάουν) όπου έπαιζε ως ημιεπαγγελματίας. Αργότερα μετακόμισε στη Γουέστ Μπρομ ως δοκιμαστικός το 1983. Ωστόσο, δυσκολεύτηκε να ενταχθεί στον σύλλογο και έφυγε μετά από μόλις ένα χρόνο. Το 1985, ο Μπουλ εντάχθηκε στο κλαμπ των ονείρων του, τη Γουλβς (Γουλβερχάμπτον Γουόντερερς), παίζοντας αρχικά για την δεύτερη ομάδα.

Ρέκορντμαν του συλλόγου και αγαπημένος της κερκίδας
Αγωνιζόμενος στη Γουλβς για 13 σεζόν (1986-1999), σημείωσε συνολικά 306 γκολ σε 561 εμφανίσεις. Κατά τη διάρκεια της θητείας του στον σύλλογο, έσπασε πολλά ρεκόρ, συμπεριλαμβανομένου του να γίνει ο υψηλότερος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου, ένα ρεκόρ που ισχύει μέχρι σήμερα . Επίσης είναι ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου που σημείωσε 50 γκολ, σε όλες τις διοργανώσεις, για τρεις συνεχόμενες σεζόν. Εκτός από τα κατορθώματά του στο σκοράρισμα, ο Μπουλ ήταν γνωστός για την εργατικότητα του, την αφοσίωση του στο παιχνίδι και την πίστη του στον σύλλογο. Έδινε το παράδειγμα και ήταν πρότυπο για νεότερους παίκτες του συλλόγου. Η στάση αυτή τον έκανε αγαπητό τόσο στους οπαδούς όσο και στη διοίκηση της Γουλβς.
Οι επιδόσεις του με την φανέλα των «λύκων» του έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστεί και με την εθνική ομάδα της Αγγλίας σημειώνοντας 4 γκολ σε 13 αγώνες. Καλύτερη στιγμή του με το εθνόσημο ήταν η κλήση του στην αποστολή των «λιονταριών» για την τελική φάση του Παγκοσμίου κυπέλλου του 1990 στα γήπεδα της Ιταλίας, όταν έφτασαν μέχρι τα ημιτελικά όπου αποκλείστηκαν στα πέναλτι από, τον κακό τους δαίμονα, την Γερμανία. Το γεγονός πως ο Στιβ Μπουλ δεν αγωνίστηκε ποτέ στην πρώτη κατηγορία της Αγγλίας κάνει την κλήση στο Mundial του ΄90, ακόμα πιο σπουδαίο κατόρθωμα.

Μια φορά «λύκος», για πάντα «λύκος»
Μετά την απόσυρσή του από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, ο Στιβ Μπουλ συνέχισε να έχει θετικό αντίκτυπο στην «αγέλη» της Γουλβς. Ίδρυσε μια φιλανθρωπική οργάνωση που ονομάζεται «Steve Bull Foundation», η οποία συγκεντρώνει χρήματα για διάφορους φιλανθρωπικούς σκοπούς, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης αθλητικών ομάδων αναπηρίας, νοσοκομείων και ξενώνων φιλοξενίας για παιδιά στην ευρύτερη περιοχή του Γουλβερχάμπτον. Το 2003, τιμήθηκε με το MBE (Μέλος του Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας) για τις υπηρεσίες του στο ποδόσφαιρο και το φιλανθρωπικό του έργο που συνεχίζει μέχρι και σήμερα.