Ο Τσίσκο Μουνιόθ επανήλθε στην επικαιρότητα της Ανόρθωσης μετά τη συνέντευξη που έδωσε στο Sky Sports (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ), με την ομάδα της Αμμοχώστου να διαψεύδει τα λεγόμενά του (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ).
Αυτό που επιβεβαιώνεται μέσω της επίσημης ανακοίνωσης της «κυρίας», είναι πως δεν έχει προκύψει ακόμη συμφωνία για την αποζημίωση που θα καταβληθεί στον Ισπανό προπονητή κι ότι ο ίδιος εξακολουθεί να ζητάει όλο το ποσό του συμβολαίου του:
«Πραγματοποιήθηκαν σειρά συναντήσεων στις οποίες διαφάνηκε πως δεν υπήρχε καμιά υποχώρηση στις απαιτήσεις για άμεση καταβολή ολόκληρου του υπολοίπου του συμβολαίου του που είναι ιδιαίτερα υψηλό. Η προσπάθεια από πλευράς μας θα συνεχιστεί, μέχρι να βρεθεί συμβιβαστική λύση», σημειώνεται χαρακτηριστικά.
Ο Μουνιόθ απολύθηκε στις 5 Ιανουαρίου, συνεπώς ζητάει μισθούς πέντε μηνών, που σημαίνει σε χρήματα το ποσό των 100-110.000 ευρώ, καθώς οι μηνιαίες του απολαβές ανέρχονταν στις 20-22.000.
Η διοίκηση της Ανόρθωσης προτίθεται να έρθει σε επαφή μαζί του, προκειμένου να βρεθεί μία συμβιβαστική λύση ώστε να καταβάλει μικρότερη αποζημίωση και να αποφευχθεί η προσφυγή στη ΦΙΦΑ από τον Ισπανό τεχνικό.

Ανδρέας Βεντούρης