Ένα από τα μεγάλα ταλέντα του μεξικανικού ποδοσφαίρου, ο Άλι Άβιλα, φαίνεται πώς βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού για την ενίσχυση στην επίθεσή του!
Μπορεί η μεταγραφική περίοδος να αργεί… πάρα πολύ ακόμη, αυτό δεν σημαίνει, ωστόσο, ότι δεν έχουν ξεκινήσει και οι προεργασίες στους συλλόγους για το καλοκαίρι ενόψει της νέας σεζόν και κυρίως, τα δημοσιεύματα ανά τον κόσμο για διάφορους παίκτες! Αυτό, φυσικά, αφορά και τις ελληνικές ομάδες.
Χαρακτηριστικά, σήμερα (26/03), στο Μεξικό, αρκετά Μέσα βάζουν στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ένα από μεγαλύτερα ταλέντα του ποδοσφαίρου της χώρας, τον Άλι Άβιλα! Πρόκειται για 19χρονο επιθετικό, που έχει τραβήξει πάνω του βλέμματα από πολλές ομάδες της Ευρώπης, καθώς εντυπωσιάζει με τη δεύτερη ομάδα της Μοντερέι και ήδη η χρηματιστηριακή του αξία έχει φτάσει τις 500 χιλιάδες ευρώ. Φέτος μετράει έξι γκολ σε 30 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει «γράψει» τρία τέρματα σε πέντε αγώνες με την Κ20 του Μεξικό. Για τον πιτσιρικά υπάρχει, μάλιστα, ενδιαφέρον και από τις Εσπανιόλ και Σπόρτινγκ Χιχόν.
Αξίζει να σημειωθεί πώς ο ατζέντης του Άβιλα είναι ο ίδιος, που εκπροσωπεί και τον Σέρτζι Κανός, ο Τζελού Ροντρίγκες. Ο 19χρονος Άβιλα απέκτησε φήμη το 2019 όντας βασικός στην εθνική του Μεξικού, που έφτασε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου U17 υπό τον Μάρκο Αντόνιο Ρουίζ. Τα ρεπορτάζ από το Μεξικό αναφέρουν ότι «η Εσπανιόλ, με την οποία η Μοντερέι είχε πρόσφατα πάρε-δώσε, πουλώντας τον αμυντικό Σέζαρ Μόντες, θα τον ήθελε στην ομάδα νέων της, ενώ ο Ολυμπιακός επιδιώκει να τον αγοράσει και να τον δώσει δανεικό σε άλλο σύλλογο. Όσο για τη Χιχόν, τον θέλει για την πρώτη της ομάδα, η οποία αυτήν τη στιγμή είναι από τις χειρότερες στη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου».