Η Δανία προηγήθηκε 0-2 στο πρώτο μέρος με δύο γκολ του Χόιλουντ, όμως το Καζακστάν έκανε τη μεγαλύτερη ανατροπή της ιστορίας του παίρνοντας τη νίκη με 3-2 με γκολ στο 86’ και το 89’.
Τη μεγαλύτερη νίκη του ever πέτυχε το Καζακστάν, το οποίο βρέθηκε να χάνει 0-2 στο πρώτο μέρος από τα δύο γκολ του επιθετικού της Αταλάντα, Ράσμους Χόιλουντ, όμως στο δεύτερο μέρος κρατούσε μια απίστευτη έκπληξη στους Σκανδιναβούς αλλά και στους ουδέτερους. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 73’ με πέναλτι του Ζαϊνουτντίνοβ (1-2) και το φινάλε ήταν όλο δικό τους για μια από τις μεγαλύτερες ανατροπές που έχουμε δει ποτέ στα προκριματικά.
Στο 86’ με τρομερό σουτ εκτός περιοχής στο παραθυράκι ο Ταγκιμπέργκεν έφερε το ματς στα ίσια και στο 89’ ο Αϊμπέτοβ με κεφαλιά από κοντά έπειτα από σέντρα από αριστερά, διαμόρφωσε το τελικό 3-2. Η Δανία ήταν έτοιμη να πανηγυρίσει το 2×2 αλλά δεν πήρε ούτε βαθμό και πλέον ισοβαθμεί στους 3 με το Καζακστάν. Τόσους έχουν επίσης Σλοβενία και Βόρεια Ιρλανδία στο Group H, στο οποίο πλέον γίνεται ένας μικρός χαμός.