Την άποψή ότι η απόφαση του Ντιντιέ Ντεσάν να επιλέξει ως αρχηγό της εθνικής ομάδας της Γαλλίας τον Κιλιάν Εμπαπέ αποτελεί ασέβεια απέναντι στον Αντουάν Γκριζμάν εξέφρασε ο Ρομπέρτ Πιρές.
«Για μένα είναι έλλειψη σεβασμού για τον Γκριζμάν, γιατί είναι στην εθνική ομάδα για 10 χρόνια και όταν τον χρειαζόμαστε τα πάει πολύ καλά. Έπρεπε να το είχε φορέσει τουλάχιστον τα επόμενα δύο χρόνια. Είναι από τους καλύτερους στην ομάδα, στο Μουντιάλ ήταν ο καλύτερος, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο παιχνίδι. Για μένα ο Αντουάν ήταν η πιο λογική απόφαση για την αρχηγία».
Ο Πιρές αναφέρθηκε και στην απόφαση να κλείσει την καριέρα του στους «τρικολόρ» ο Καρίμ Μπενζεμά λέγοντας…
«Είναι ένα περίπλοκο θέμα, ο Καρίμ πρέπει να δώσει μια συνέντευξη για να εξηγήσει τι έχει συμβεί και αν είναι ή όχι ευχαριστημένος από την ομάδα και τον Ντεσάν», ενώ συνέχισε στην «El Larguero» για τον αποκλεισμό της Παρί Σεν Ζερμέν…
«Δεν είναι πλέον έκπληξη στη Γαλλία. Το θέμα του αγώνα με την Μπάγερν είναι ότι έχουμε δει μια ομάδα να παίζει και μια άλλη που δεν καν ομάδα, υπάρχουν μόνο τρεις παίκτες. Ο Μέσι, ο Μπαπέ και ο Νεϊμάρ είναι πολύ καλοί, αλλά το ποδόσφαιρο δεν παίζεται μόνο με τρεις παίκτες», κατέληξε.