Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.

Το αρχικό σχόλιο: «Υπάρχει ξεσηκωμός, συσπείρωση και αδυναμία για το ντέρμπι με τον Άρη. Ελπίζουμε να επιστρέψουν υγιείς οι διεθνείς μας για να είμαστε έτοιμοι σε ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι».

Για τον Χαμάς: «Είναι στην διαδικασία να υποχωρήσει το οίδημα από το γόνατο για να μπορέσει να υποβληθεί σε επέμβαση. Χθες υποβλήθηκαν οι Αρτυματάς και Βουκασίν».

Για τον κόσμο: «Καλώ τον κόσμο να εξαντλήσει όλα τα εισιτήρια για να στείλουν το μήνυμα στους παίκτες ότι θα έχουν ένα επιπλέον υπέροπλο. Ο Άρης δείχνει ικανός για την μεγάλη διάκριση, εμείς είμαστε ο Απόλλωνας με μια βαριά φανέλα και αναμένεται μεγάλο παιχνίδι».

Πόσα διαθέσιμα εισιτήρια θα υπάρχουν; «Θα υπάρχουν περίπου 1600 εισιτήρια. Τα υπόλοιπα είναι διαρκείας. Ελπίζουμε να είναι καλός ο καιρός για να κατακλείσει ο κόσμος και τις τρεις κερκίδες».

Πάτε για ρεκόρ με 6 σερί νίκες αν τα καταφέρετε κόντρα στον Άρη: «Στην θέση που βρισκόμαστε δεν βλέπουμε ρεκόρ ή οτιδήποτε άλλο. Θέλουμε τους τρεις βαθμούς κόντρα σε έναν ανεβασμένο Απόλλωνα».

Για τους Ζράντι και Νταμπό: «Ταλαιπωρούνται ακόμα από οσφυαλγία και είναι αμφίβολη η συμμετοχή τους. Επιστρέφει ο Ρομπέρζ». Θα λείψει και ο τιμωρημένος Χέντι».

Για τα αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή: «Δεν έχω εξουσιοδότηση να σχολιάζω θέματα Αθλητικού Δικαστή. Οφείλουμε να συγχαρούμε το νομικό τμήμα της ομάδας μας που έκανε σοβαρή προσπάθεια για να αποσοβήσει την αδικία».

Για τον Ουάρντα: «Είναι σε καλό αγωνιστικό φεγγάρι και θέλει να βοηθήσει. Δεν πρέπει να εστιαζόμαστε μόνο στον Ουάρντα γιατί υπάρχουν και άλλοι εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές».