Το Διοικητικό Συμβούλιο του γυναικείου πετοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ Λάρνακας ενημερώνει το φίλαθλο κόσμο της ΑΕΚ για τα παρακάτω:
Τη Δευτέρα 20/3/2023 σε 2 τηλεφωνικές κλήσεις της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΚΟΠΕ γνωστοποιήθηκε στον Πρόεδρο του Τμήματος ότι ο αγώνας ΘΟΙ Αυγόρου – Αναγέννηση Δερύνειας που θα διεξάγετο την Τετάρτη 22/3/2023 και ώρα 20:00 (ίδια μέρα και ώρα με τον αγώνα Πανιδαλιακός – ΑΕΚ) αναβλήθηκε λόγω μη διαθεσιμότητας του Γηπέδου της Τεχνικής Σχολής Αυγόρου.
Η αλλαγή και μετακίνηση του αγώνα ΘΟΙ Αυγόρου – Αναγέννηση Δερύνειας ουδέποτε μας γνωστοποιήθηκε είτε γραπτώς (είθισται η ΚΟΠΕ να ενημερώνει τις Ομάδες μέσω email) είτε έστω με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας κάτι που προκάλεσε εύλογες υποψίες.
Ο Πρόεδρος του Τμήματος μετέβη την Τετάρτη 22/3/2023 από τις 18:40 έως και τις 20:20 στην Τεχνική Σχολή Αυγόρου και με μεγάλη του έκπληξη διαπίστωσε ιδίοις όμμασι ότι η Ομάδα του ΘΟΙ προπονείτο κανονικότατα ενώ μετά το πέρας της προπόνησης δεν διαπιστώθηκε ότι πιθανώς στο χώρο να υπήρχε οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα ή προετοιμασία για κάποια εκδήλωση που να δικαιολογεί έστω στο ελάχιστο τη δικαιολογία της μη διαθεσιμότητας του Γηπέδου.
Και τα εύλογα ερωτήματα που τίθενται προς την ΚΟΠΕ και για τα οποία αναμένουμε απαντήσεις:
α) ποια η σκοπιμότητα της αναβολής;
β) ποιου τα συμφέροντα εξυπηρετήθηκαν με την εν λόγω αναβολή;
γ) έστω και τώρα πείτε μας το λόγο που ο αγώνας αναβλήθηκε. Το Γήπεδο ήταν διαθέσιμο, η Ομάδα του ΘΟΙ προπονείτο κανονικά, αρκετά μέλη της Αναγέννησης (Τεχνική Ηγεσία και Αθλήτριες) ήταν στην κερκίδα του Λυκείου Ιδαλίου άρα προς τι ο λόγος της αναβολής
Όταν στις 7/2/2023 μας ενημερώσατε ότι όλοι οι αγώνες της 2ης Φάσης θα διεξάγονταν Τετάρτη και ώρα 20:00 εμείς δεχθήκαμε και το πιθανώς απρόοπτο της αλλαγής. Πιθανώς απρόοπτο που στην προκειμένη ουδέποτε υπήρξε αλλά είναι ηλίου φαεινότερο ότι τα πάντα εξυπηρέτησαν συγκεκριμένους με προσχεδιασμένο τρόπο. Δυστυχώς λογαριάσατε λάθος, έχετε εκτεθεί άπαντες που συναινέσατε σε αυτή την αλλαγή ανεπανόρθωτα και έχετε χάσει πλέον την κάθε εκτίμηση μας.
Φίλαθλε της ΑΕΚ.
Η Ομάδα μας ψες κέρδισε με 1-3 τον Πανιδαλιακό και έκανε το 1ο από τα 4 βήματα για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Δικό σου καθήκον την ερχόμενη Τετάρτη 29/3/2023 να είσαι στην κεντρική του Κίτιον και να στηρίξεις την Τεχνική Ηγεσία και τις Κοπέλες μας στον αγώνα απέναντι στην πρωτοπόρο Αναγέννηση Δερύνειας.
Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι μόνο μια ΑΕΚ ενωμένη (Κόσμος, Τεχνική Ηγεσία και Αθλήτριες) μπορεί να κερδίσει τους πάντες και τα πάντα και κυρίως αυτούς που δεν ξέρουν να κρατούν ούτε τα προσχήματα ούτε και να σέβονται τα στοιχειώδη του Ευ Αγωνίζεσθαι.