Η Γαλλία υποδέχεται αύριο (18/03, 21:45) στο «Σταντ ντε Φρανς» την Ολλανδία, στην αυλαία του δευτέρου ομίλου, όπου συμμετέχει και η δική μας Εθνική ομάδα, για τα προκριματικά του Euro 2024.
Στο πλαίσιο αυτό, ο Κιλιάν Εμπαπέ έδωσε το «παρών» στη σημερινή συνέντευξη Τύπου της ομάδας του, μιλώντας για πρώτη φορά ως αρχηγός των «τρικολόρ».
Όπως ήταν φυσικό, ο 24χρονος επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο ζήτημα που έχει προκύψει στις τάξεις της Γαλλίας, αναφορικά με την αρχηγεία και το περιβραχιόνιο της ομάδας, αλλά και την έντονη δυσαρέσκεια του Αντουάν Γκριεζμάν που βρέθηκε… δεύτερος στις επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού, Ντιντιέ Ντεσάν.
Συγκεκριμένα, ο νεαρός άσος αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον μεσοεπιθετικό της Ατλέτικο Μαδρίτης, τονίζοντας μεταξύ άλλων, πως στη θέση του και ο ίδιος θα αισθανόταν αδικημένος.
«Μίλησα με τον Αντουάν. Του είπα ότι θα είχα την ίδια αντίδραση αν ήμουν στη θέση του. Ο Γκριεζμάν είναι ίσως ο πιο σημαντικός παίκτης της εθνικής Γαλλίας στην εποχή του Ντιντιέ Ντεσάν. Δεν είμαι ανώτερός του… Ο προπονητής θέλει να είμαι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των νέων και των παλαιότερων παικτών της ομάδας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κιλιάν Εμπαπέ.
Να θυμίσουμε, πως σημερινό δημοσίευμα της «L’Equipe» αποκάλυψε το τετ-α-τετ που είχαν προ ημερών οι δύο ποδοσφαιριστές μετά από πρωτοβουλία του Εμπαπέ, θέλοντας έτσι να ξεδιαλύνει την όποια παρεξήγηση πήγε να δημιουργηθεί ανάμεσά τους…