Ο πρόεδρος του ΠΑΣΠ Σπύρος Νεοφυτίδης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και αναφέρθηκε για τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι Oμόνοια 29Μ.-Πέγεια 2014.
Μεταξύ άλλων είπε:

«Λάβαμε και εμείς την επιστολή. Δυστυχώς δεν υπήρχε οργανωμένη βιντεογράφηση του αγώνα. Μείναμε έκπληκτοι με αυτά που διαβάσαμε στην επιστολή. Επιβεβαιώνονται όλα αυτά για τα οποία φωνάζαμε τον τελευταίο καιρό σχετικά με κανονισμούς και τήρηση της νομοθεσίας. Φαίνεται ότι η Β’ Κατηγορία είναι στο έλεος του Θεού» είπε αρχικά και πρόσθεσε: 
«Στο συγκεκριμένο παιχνίδι που γίνονται οι καταγγελίες και υπήρχε παρατηρητής αγώνα δεν κατέγραψε τίποτα. Υπάρχουν σοβαρές ευθύνες που βαραίνουν την ΚΟΠ. Πρόσφατα επισκεφθήκαμε την ηγεσία της αστυνομίας για την ασφάλεια των μελών μας και στην α’ κατηγορία».
Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Ο παρατηρητής του αγώνα δεν είδε ότι το ball boy είχε μούσι; Από την στιγμή που δεν τηρούνται οι κανονισμοί των προκηρύξεων τότε θα έχουμε ντόμινο επιπτώσεων. Αν λέει π.χ. η προκήρυξη ότι αν χτυπηθεί διαιτητής εντός γηπέδου αφαιρούνται βαθμοί και δεν γίνεται τότε είναι παραβίαση».
Για την βιντεογράφηση των αγώνων: «Έπρεπε το βίντεο να ήταν αναρτημένο στο διαδίχτυο στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ και θα σας έλεγα να έγιναν όλα αυτά που υποστηρίζει η Πέγεια 2014, ή αν θα γίνονταν αυτά».
*«Αν ο τερματοφύλακας χτυπούσε αυτόν που του έφτυσε τι θα γινόταν με 3 χιλιάδες κόσμο».