Ο Αλεξάντερ Κακόριν έγραψε την δική του προσωπική ιστορία με την φανέλα του Άρη αφού το γκολ που πέτυχε κόντρα στην ΑΕΚ ήταν το 11ο της χρονιάς, επίδοση που είναι η κορυφαία στην σπουδαία καριέρα του Ρώσου ποδοσφαιριστή. Ο Κακόριν γίνεται διψήφιος για τέταρτη χρονιά στην καριέρα του, με τις προηγούμενες δύο να είναι με την Nτιναμό Μόσχας δύο φορές την σεζόν 2012/13 και 2013/14 έχοντας και στις δύο πετύχει 10 γκολ, ενώ 10 γκολ έβαλε και με την Ζενίτ την περίοδο 2017/18. Αξίζει να σημειωθεί ότι και στις δύο χρονιές με την Δυναμό είχε αναδειχθεί ποδοσφαιριστής της χρονιάς στην Ρωσία.
Ο Ρώσος επιθετικός είχε συμπωματικά 22 συμμετοχές και 10 γκολ στις προαναφερθέντες χρονιές, ενώ φέτος με τον Άρη και πάλι, σ.σ. μέχρι στιγμής, σε 22 συμμετοχές έχει πετύχει 11 γκολ. Μάλιστα με τον Άρη έχει αγωνιστεί και λιγότερα λεπτά σε σχέση με τις χρονιές που αναφέραμε πριν. Ο Κακόριν έχει την ευκαιρία να αυξήσει ακόμα περισσότερο το προσωπικό του ρεκόρ αφού έχει μπροστά του ακόμα 8 αγωνιστικές.
Εάν θέλετε να βρούμε ακόμα ένα κίνητρο για τον Ρώσο, πέραν από το σκοράρισμα είναι οι τέσσερεις ασίστ που υπολείπεται για να ισοφαρίσει (μετράει 5 έως τώρα) και σε αυτήν την στατιστική κατηγορία, την καλύτερη του χρονιά. Αυτή ήταν το 2013/14 όταν με την ομάδα της Μόσχας όταν είχε 9 ασίστ.

Αριστείδου Μιχαήλ