Χαμός επικράτησε στην αναμέτρηση της Κλουζ κόντρα στην Οραντέα για το ρουμανικό πρωτάθλημα μπάσκετ, με πρωταγωνιστές τον Κάρελ Γκουζμάν των γηπεδούχων και τον Νίκολα Μάρκοβιτς των φιλοξενούμενων.
Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της δεύτερης περιόδου, ο πρώτος τα… πήρε με τον δεύτερο, καθώς τον έριξε στο έδαφος, στην προσπάθειά του να πάρει καλύτερη θέση. Τελικά, ο Γκουζμάν αποβλήθηκε λόγω της συμπεριφοράς του και ο Μάρκοβιτς χρεώθηκε με αντιαθλητικό φάουλ.
Ωστόσο, ο Κουβανός γκαρντ δεν σταμάτησε εκεί. Αντί να πάει στα αποδυτήρια, προσπάθησε να επιστρέψει στο παρκέ, κρατώντας έναν λοστό, προκειμένου να… τεθεί ξανά αντιμέτωπος με τον Μάρκοβιτς! Ευτυχώς, στο σημείο βρέθηκαν άνθρωποι της ασφάλειας του γηπέδου, αλλά και ο συμπαίκτης του, Αντρίγια Στιπάνοβιτς και τον σταμάτησαν, αποτρέποντας τα χειρότερα.
Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Γκουζμάν ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του, ενώ η υπόθεση έχει πάει στο αθλητικό δικαστήριο, με τους αρμόδιους να καλούνται να αποφανθούν για την τιμωρία του αθλητή των γηπεδούχων.