Ο Γιάννης Χατζηβασίλης ο οποίος το πρώτο μισό της φετινής σεζόν ήταν στην Καρμιώτισσα (τώρα παίζει στην ΑΕΖ), τέθηκε αντίπαλος με όλες τις ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο και σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα μας, μίλησε για την μάχη του πρωταθλήματος.
«Για την ώρα κανείς δεν μπορεί να κάνει πρόβλεψη. Το ΑΠΟΕΛ έχει μια διαφορά αλλά δεν είναι διαφορά που δεν καλύπτεται, ειδικά τώρα που η ΑΕΚ έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο. Το ΑΠΟΕΛ έχασε δύο ευκαιρίες στις δύο πρώτες αγωνιστικές των πλέι οφ για να μεγαλώσει την διαφορά όσο η ΑΕΚ ήταν στην Ευρώπη και έκανε ανώμαλες προσγειώσεις στην Κύπρο».
Θα προσγειωθεί και αυτή την φορά ανώμαλα η ΑΕΚ; «Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα, η μετάβαση από την Ευρώπη στην Κύπρο. Θεωρώ ότι έμαθαν από τα προηγούμενα παιχνίδια, ο προπονητής έκανε και τις αλλαγές στο παιχνίδι με την Γουέστ Χαμ και την περιμένω καλύτερη/ Βέβαια δεν είναι εύκολο το παιχνίδι με τον Άρη. Ο Άρης παίζει στην έδρα του και ξέρει ότι με νίκη θα μπει σφήνα για τον τίτλο. Θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι αυτό της Δευτέρας. Αν χάσει η ΑΕΚ δεν χάνεται αλλά θα την πιάσει στην βαθμολογία ο Άρης ο οποίος θα αποκτήσει και μια τεράστια δυναμική».
Δίνει προβάδισμα σε κάποια ομάδα για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος; «Όπως είπα και πριν το ΑΠΟΕΛ έχει μια διαφορά την οποία θα μπορούσε να την μεγαλώσει σε αυτό το καθοριστικό σημείο. Η διαφορά αυτή μπορεί να καλυφθεί ειδικά αν νικήσει η ΑΕΚ την Δευτέρα τον Άρη αι πάει στο -1. Έχει ένα μικρό πλεονέκτημα για την ώρα το ΑΠΟΕΛ αλλά δεν του εξασφαλίζει το πρωτάθλημα».

Χρίστος Χρίστου

ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΗΣ στο BALLA: «Η ΑΕΖ του χρόνου θα είναι στην α’ κατηγορία»