Η ΑΕΖ έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να…καθαρίσει την υπόθεση άνοδος αλλά παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε δύο φορές κόντρα στον Εθνικό, ισοφαρίστηκε.
Παρόλα αυτά διατηρήθηκε η διαφορά που χωρίζει την ομάδα του Ζακακίου από την ομάδα της Άχνας και η μάχη θα δοθεί μέχρι τέλους.
Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα της ΑΕΖ στο χθεσινό παιχνίδι ήταν ο Χατζηβασίλης ο οποίος πέτυχε δύο γκολ.
Ο Κύπριος επιθετικός μίλησε στο balla.com.cy και εξέφρασε την πίστη ότι η ομάδα του θα καταφέρει να πάρει το εισιτήριο για την α’ κατηγορία.
«Χάσαμε μια ευκαιρία αλλά είναι σημαντικό που διατηρήσαμε την διαφορά και από την 3η θέση και από την 4η θέση. Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο μπορούσαμε να κερδίσουμε και να κάνουμε το πιο σημαντικό βήμα αλλά είμαι σίγουρος ότι η ΑΕΖ θα είναι στην α’ κατηγορία τη νέα χρονιά».
Για τα δυο γκολ που πέτυχες; «Αυτή είναι η δουλειά μου. Γι’ αυτό το λόγο ήρθα στην ΑΕΖ. Είμαι χαρούμενος για τα γκολ αλλά θα ήμουν ακόμα πιο χαρούμενος αν αυτά τα γκολ ήταν αρκετά για να φέρουν τη νίκη».
Για την συνέχεια και την μάχη της ανόδου: «Μπήκαμε στην τελική ευθεία και κάθε βαθμός είναι σημαντικός. Εμείς θα πάμε με στόχο νίκες μέχρι και το φινάλε και πιστεύω ότι μπορούμε να το κάνουμε. Τώρα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Αχυρώνα/Ονήσιλο εκτός έδρας αλλά ο στόχος δεν αλλάζει σε καμιά περίπτωση, θα πάμε για το διπλό. Όσον αφορά γενικότερα την μάχη της ανόδου θεωρώ ότι πέραν από την δική μας ομάδα θα ανέβει στην α’ κατηγορία και ο Οθέλλος. Όσον αφορά την 3η θέση θα γίνει μεγάλη μάχη. Ο Εθνικός Άχνας είναι ένα μεγάλο όνομα, το μεγαλύτερο όνομα της κατηγορίας και έχει πολλές πιθανότητες, ενώ είδαμε και την Ομόνοια 29ης Μαίου να κάνει ένα δυνατό σερί και να μπαίνει σφήνα. Ειδικά αν νικήσει σήμερα τότε θα γίνει… μακελειό για την 3η θέση καθώς θα ισοβαθμήσουν και θα μείνουν μόλις τέσσερις αγωνιστικές μέχρι και το φινάλε».

Χρίστος Χρίστου