Η θητεία του Μέισον Μάουντ στην Τσέλσι αναμένεται να λάβει τέλος στο φινάλε της σεζόν, με αρκετές ομάδες να ενδιαφέρονται και μάλιστα έντονα για την περίπτωσή του.
Παρελθόν από την Τσέλσι αναμένεται να αποτελέσει στο φινάλε της σεζόν ο Μέισον Μάουντ! Ο 24χρονος χαφ που προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου και έχει περάσει δανεικός από Φίτεσε και Ντέρμπι κατά το παρελθόν για να «ψηθεί», φαίνεται πως έχει πάρει την απόφαση να βρει μια άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.
Ο Μάουντ προσέλαβε ήδη νέο ατζέντη, τον Νιλ Φιούινγκς, ο οποίος εργάζεται από τώρα για να καταφέρει να φτάσει σε συμφωνία με την Τσέλσι ώστε να μην έχει μεγάλες απαιτήσεις το καλοκαίρι, εφόσον της έρθουν προτάσεις αγοράς του ποδοσφαιριστή.
Μάλιστα, εδώ και αρκετό καιρό υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρουν πως η Μάντσεστερ Σίτι και η Λίβερπουλ τσεκάρουν έντονα την περίπτωση του Μάουντ, ενώ υπάρχουν και άλλοι σύλλογοι οι οποίοι ενδιαφέρονται γι’ αυτόν.
Ο 24χρονος μέσος, ο οποίος είναι 36 φορές διεθνής με την Αγγλία, μετράει φέτος 32 εμφανίσεις με 3 γκολ και 6 ασίστ, ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκεται εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω ενός προβλήματος στη λεκάνη.