Ένας «κανονιέρης»… σταμάτησε την Τότεναμ! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

Με πέναλτι που κέρδισε ο… «κανονιέρης», Μέιτλαντ – Νάιλς στις καθυστερήσεις, η Σαουθάμπτον επέστρεψε από το εις βάρος της 3-1 και πήρε ανέλπιστο βαθμό με το τελικό 3-3 κόντρα στην Τότεναμ! Απίθανο ματς στο «Μολινό» με την Λιντς να παίρνει τη νίκη (4-2) κόντρα στην Γουλβς, ώστε ν’ αναθαρρήσει στα χαμηλά. Εκεί, ό,τι μπορεί να μαζέψει θα το κάνει η Λέστερ που πήρε το ανέλπιστο 1-1 με την… ευρωπαϊκών βλέψεων, Μπρέντφορντ. Στο 3-0 η Άστον Βίλα απέναντι στην Μπόρνμουθ, δίχως ιδιαίτερα προβλήματα.

Σαουθάμπτον – Τότεναμ 3-3
Οι «άγιοι» έδειξαν να μην φοβούνται ή να μη σέβονται υπερβολικά την Τότεναμ στην μεταξύ τους αναμέτρηση κι έβαλαν δύσκολα στην ομάδα του Κόντε. Βέβαια, ο τρόπος που πρέσαραν, άνοιγε διαδρόμους, τους οποίους όμως δεν μπορούσαν να δουν οι Λονδρέζοι. Ο Ριτσάρλισον στο 5ο λεπτό αποχώρησε τραυματίας και με δάκρυα, αφού πάλι δεν είχε την δυνατότητα να ξεσπάσει στο ματς. Τα πράγματα είχαν γίνει τρομερά περίεργα με τέσσερις αναγκαστικές αλλαγές στο πρώτο μέρος, αφού έφυγαν και οι Μπέντναρεκ και Μπέλα – Κότσαπ για την Σαουθάμπτον, ενώ ακολούθησε και ο Μπεν Ντέιβις για την Τότεναμ!
Δευτερόλεπτα πριν την ανάπαυλα, η Τότεναμ πήρε το προβάδισμα με τον Πέδρο Πόρο να παίρνει όλο τον χώρο από δεξιά, τον Σον να τον βλέπει και τον Ισπανό να εξαπολύει τρομερό σουτ για το 1-0! Κι όμως, τα «σπιρούνια» δεν κατάφεραν να χαρούν όσο θα ήθελαν το προβάδισμα, αφού στο 47′ ο Γουόλκοτ έτρεξε από δεξιά στο χώρο, γύρισε στον Τσε Άνταμς κι εκείνος έγραψε το 1-1 για την Σαουθάμπτον! Αυτό ήταν το 9ο γκολ που δέχεται η Τότεναμ στα πρώτα 15 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου στις αναμετρήσεις της και έχει λιγότερα μονάχα από την Νότιγχαμ Φόρεστ (10)!
Το σύνολο του Σέλες έφτασε να έχει κατοχή 70% στο δεύτερο μέρος (!), όμως, στο 65′ ο Χάρι Κέιν έβαλε ξανά μπροστά τους Λονδρέζους με κεφαλιά από το δεύτερο δοκάρι μετά από γέμισμα του Κουλουσέφσκι. Στο 74′ ήρθε και το 3-1 από τον Πέρισιτς που με υπέροχο αριστερό σουτ σκόραρε για πρώτη φορά με τη φανέλα της ομάδας του. Τίποτα δεν είχε τελειώσει στο St. Mary’s… Η Σαουθάμπτον μείωσε με πλασέ του Γουόλκοτ στο 78′ για το 3-2 και στα… καπάκια με τον Μάρα έφτασε κοντά στην ισοφάριση! Ο Φόρστερ κατάφερε να μπλοκάρει την μπάλα, κάτι που δεν κατάφερε να κάνει στις καθυστερήσεις στο πέναλτι του Γουόρντ – Πρόους! Ο Μέιτλαντ – Νάιλς που ανήκει στην Άρσεναλ και έχει παραχωρηθεί δανεικός στους «αγίους» κέρδισε πέναλτι κι από εκεί ο αρχηγός της ομάδας του Σέλες έγραψε το τελικό 3-3 προκαλώντας μέγα πλήγμα στα «σπιρούνια»!

Γουλβς – Λιντς 2-4
Η Λιντς πέρασε το πρώτο κομμάτι του ματς δείχνοντας σε πολύ καλή κατάσταση και μάλιστα πήρε από νωρίς το προβάδισμα, αφού στο 5ο λεπτό ο Νιόντο βρήκε με διπλή προσπάθεια τον Χάρισον στην περιοχή κι εκείνος σκόραρε για το 1-0. Οι «λύκοι» άργησαν, αλλά έβγαλαν αντίδραση και ταχύτητα για να ψάξουν αμέσως την απάντηση. Στο 27ο λεπτό χάθηκε τεράστια… πολλαπλή ευκαιρία για την Γουλβς που ασκούσε πλέον ασφυκτική πίεση στα καρέ του Μελιέ.
Η διάθεση της ομάδας του Λοπετέγκι και η ψυχολογία των «παγωνιών» έκαναν αρκετά ενδιαφέρον το παιχνίδι. Η Λιντς παραπονέθηκε για δεύτερη κίτρινη που δεν δόθηκε στον Ντόουσον για γκρέμισμα του Μπάμφορντ εκτός περιοχής, ενώ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Λεμινά βρήκε δίχτυα, όμως ήταν οφσάιντ και δεν υπήρξε ισοφάριση. Και αντ’ αυτού η Λιντς πέτυχε δεύτερο γκολ! Από εκτέλεση κόρνερ στο 49′ η Γουλβς ξέχασε παντελώς τον Έιλινγκ που έκανε κίνηση στο δεύτερο δοκάρι και πήρε την κεφαλιά για το 2-0! Απαράδεκτη αμυντική λειτουργία των «λύκων».
Οι γηπεδούχοι στο «Μολινό» άλλαξαν την άμυνα σε τριάδα για να έχουν περισσότερα κορμιά μπροστά και να τα παίξουν πλέον όλα για όλα, αλλά στο 63′ η Λιντς έδειχνε να έχει τελειώσει το ματς! Δευτερόπλεπτα μετά την είσόδό του στην αναμέτρηση, ο Κρίστενσεν αφού σώριασε τον Κάστρο και είχε την μπάλα στο δεξί εντός περιοχής, νίκησε τον Σα για το 3-0! Τίποτα όμως δεν τελειώνει πριν το σφύριγμα του ρέφερι και η Γουλβς ξεκίνησε αντεπίθεση! Από έξοδο του Μελιέ και απροσεξία ο Γιόνι με μακρινή λόμπα στο μείωσε για την Γουλβς στο 65′, στο 73′ ο Κούνια με χαμηλό σουτ ευνοήθηκε από κόντρα για το 3-2 και φυσικά άλλαξε όλη η ατμόσφαιρα στο γήπεδο!

Οι «λύκοι» δεν σταμάτησαν να επιτίθενται και να προκαλούν… τρόμο στα «παγώνια», μέχρι το 84′, όταν ο Γιόνι αποβλήθηκε για κακό χτύπημα στον αστράγαλο του Έιλινγκ. Στις καθυστερήσεις διαμορφώθηκε το τελικό 4-2 με τον Ροντρίγκο να πλασάρει υποδειγματικά τον Σα, παρά το γεγονός πως η Γουλβς παραπονέθηκε έντονα για φάουλ στον Τραορέ στην αρχή της φάσης.

Άστον Βίλα – Μπόρνμουθ 3-0
Η Μπόρνμουθ μπορεί πριν από λίγο καιρό απέναντι στην Άρσεναλ να σκόραρε στο πρώτο λεπτό, όμως, στο 7′ της αναμέτρησης με την Άστον Βίλα δέχθηκε το 9ο γκολ για φέτος στα πρώτα 15′ μιας αναμέτρησης πρωταθλήματος, έχοντας την χειρότερη επίδοση σε αυτό το κομμάτι! Ο Μπέιλι κατάφερε να βρει τον Ντάγκλας Λουίζ σε καλή θέση για να γίνει το 1-0 για το σύνολο του Έμερι. Βέβαια, οι «cherries» είχαν πολύ καλή αντίδραση στο γκολ που δέχθηκαν και ανέβασαν ρυθμούς για να μην επιτρέψουν στο σκορ να τους απογοητεύσει τόσο γρήγορα.
Έχοντας χάσει τα 10 από τα 12 παιχνίδια στα οποία βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, η Μπόρνμουθ επέτρεπε στην Βίλα να αισιοδοξεί για το αποτέλεσμα. Οι «χωριάτες» έπρεπε να προσέξουν καθώς οι «cherries» έδειχναν διάθεση να φτιάξουν ό,τι μπορούσαν στο ματς, με την ομάδα του Έμερι να μην καταφέρνει να κλειδώσει τη νίκη με δεύτερο γκολ σε στιγμές που είχε για να το καταφέρει. Στο 79’΄ο Τζέικομπ Ράμσεϊ έδιωξε όλο το άγχος και σφράγισε τους βαθμούς με όμορφη προσποίηση και δεξί χαμηλό πλασέ για το 2-0. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 89′ από τον Μπουέντια με κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ, με την Βίλα να δικαιώνεται για την αναζήτηση του τρίτου γκολ και να κλείνει ένα πολύ άνετο απόγευμα για εκείνη. .

Μπρέντφορντ – Λέστερ 1-1
Κατά διαστήματα, η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς έδειχνε μέχρι και… πανικοβλημένη. Δίχως καθαρό μυαλό και ψύχραιμη σκέψη με την μπάλα στα πόδια, η Λέστερ έβγαλε ξανά όλα εκείνα τα προβλήματα που την έχουν ταλαιπωρήσει φέτος. Η Μπρέντφορντ ήξερε ότι είχε ευκαιρία να πάρει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα απέναντι σε αυτό τον αντίπαλο και ο Γιένσεν στο 33΄με αριστερό πόδι και έχοντας ευνοηθεί από κόντρα, έβαλε μπροστά την ομάδα του Φρανκ με 1-0.
Με δεδομένο πως η Λέστερ πριν από αυτό το ματς είχε ηττηθεί και στα 8 που είχε βρεθεί πίσω στο σκορ στο φινάλε των πρώτων 45′, η αυτοπεποίθηση της ομάδας του Ρότζερς θα ήθελε δουλειά… Κι όμως, στο 52ο λεπτό ο Χάρβεϊ Μπαρνς από εξαιρετική ενέργεια του Μάντισον, έκανε την λόμπα πάνω απο τον Ράγια για το 1-1! Η Μπρέντφορντ ασφαλώς και θα έχει ν’ ανησυχεί για την 6άδα, με τις «αλεπούδες» ναι μεν να μη θεωρούν αρκετό τον βαθμό, αλλά να τον αγοράζουν δίχως δεύτερη κουβέντα… κι όπου βγει. Στο φινάλε αποβλήθηκε ο Μπαπτίστ για τους «bees», αλλά δεν υπήρχε χρόνος προς αντίδραση για την Λέστερ…

Ακολουθήστε το Balla στο Facebook, στο Instagram και στο TikTok

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

«Το… μαγαζί της ΑΕΛ είναι πιο ελκυστικό, πρέπει να συνεχίσει ο Νίκος Χριστοδουλίδης…»

Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο πρόεδρος του τμήματος...

ΠΑΟΚ: Το μυαλό σε Παναθηναϊκό και… Μπάμπα

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει Παναθηναϊκού και...

ΤΕΛΙΚΟΣ…

Εξέφρασε πολλές φορές την πεποίθησή του ότι η Δόξα...

Μεγάλη μέρα για το ΑΠΟΕΛ για το γήπεδο και πιθανόν για… εκπλήξεις!

Μεγάλη μέρα για το ΑΠΟΕΛ. Σε δημοσιογραφική διάσκεψη στις...

Συνεχίζεται για τους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ…

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα με την...

«Δεν έχει εγκαταλειφθεί η προσπάθεια σύναψης δανείου…»

Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου...

«Το μαργαριτάρι του ελληνικού ποδοσφαίρου που παρακολουθεί η Σεβίλλη»!

Το εγκώμιο του Φώτη Ιωαννίδη πλέκει η Mundo Deportivo. Σε χθεσινοβραδινό της δημοσίευμα η...

Τα αποτελέσματα στο ΝΒΑ…

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε πολύ καλή εμφάνιση, όμως δεν κατάφερε να...

Η σπουδαία κίνηση των παικτών του Εθνικού!

Η καθαριότητα είναι δείγμα πολιτισμού και είναι υπόθεση όλων...

ΠΟΥΛΛΑΪΔΗΣ…

Τα οικονομικά προβλήματα που ταλαιπωρούν την Ανόρθωση τον φέρνουν...

Μένει στην προεδρία της Τσέλσι ως το 2027!

Ημερομηνία λήξης θα έχει η θητεία του Τοντ Μπόελι...

Θερμή αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή – Συνεχίζεται το «κύμα» σκόνης

Θερμή αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή, σύμφωνα με τη...

Αφιερωμένη αγωνιστική στην Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού

Με απόφαση της ΚΟΠ και σε συνεργασία με τον...

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας…

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει από χθες το απόγευμα στη...

Επιστροφή στη δράση! (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

Με δύο αγώνες για την 6η αγωνιστική του β’...

Final Four Κυπέλλου: Έφτασε η ώρα για τον δεύτερο τίτλο στο βόλεϊ ανδρών

Μίλωνας-Παναθηναϊκός κι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ αρχίζουν τις μάχες τους στα ημιτελικά...

Ανατροπή με Τσάμπι Αλόνσο!

Ο Ισπανός προπονητής είναι αποφασισμένος να παραμείνει για ακόμη...

Μεγάλη «μάχη» στην Ιταλία για Παναθηναϊκό!

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν τη Βίρτους (29/3, 21:30, www.sportfm.gr, bwinΣΠΟΡ FM 94,6,...

Ομπράντοβιτς: «Παίξαμε απαίσια στο 4ο δεκάλεπτο – Τα λάθη μας… σκότωσαν»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς σε δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου...

Ο Τσάβι κατέθεσε μήνυση σε δύο δημοσιογράφους!

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα ανοίγει δικαστική διαμάχη με δύο...

Ο Γιάννης ήταν συγκλονιστικός αλλά οι Μπακς άργησαν να «ξυπνήσουν»…

Ο Έλληνας σούπερ σταρ πραγματοποίησε ακόμη μια εμφάνιση για...

TV Agenda: Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της ημέρας

Παρασκευή, 29 Μαρτίου 00:30 Κολεγιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ NCAA (Ζ) 01:00 Carlos ALCARAZ -...

Τα συλλυπητήρια του ΑΠΟΕΛ στον Κρέσπο για τον χαμό του πατέρα του!

Το ΑΠΟΕΛ με ανακοίνωση του ενημερώνει για τον ποδοσφαιριστή...

Λαρεντζάκης: «Δείξαμε χαρακτήρα, ήταν κλειδί η άμυνά μας»

Στο αμυντικό στοιχείο που έδειξε ο Ολυμπιακός, ιδίως στο...

Μπαρτζώκας: «Κυριαρχήσαμε στην άμυνα, πολύ σημαντική νίκη για τα playoffs»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σε δηλώσεις του τόνισε ότι Ολυμπιακός...

Ο Ολυμπιακός θα καλύψει τη ρήτρα (17,5. εκατ.) του Κάρμο!

Ο Ολυμπιακός θα καλύψει τη ρήτρα αγοράς του Νταβίντ...

Βαθμολογία/Πρόγραμμα EuroLeague: Ο…σκληρός Ολυμπιακός συνεχίζει για το όνειρο της 4άδας!

Απίθανο διπλό στο Βελιγράδι για τον Ολυμπιακό, που λύγισε...

Η Μονακό καρδιοχτύπησε αλλά πέρασε από τη Λυών με κομβικούς Τζέιμς και Οκόμπο!

Η Μονακό δυσκολεύτηκε, αλλά πέρασε με νίκη από τη...

Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας για τα Τέμπη!

Μετά από μια συνεδρίαση που διεξήχθη σε πολύ υψηλούς...

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι, με επική ανατροπή στην 4η περίοδο!

Όλα έμοιαζαν εναντίον του, όμως ο Ολυμπιακός έδειξε χαρακτήρα...

«Κλείνει» Μπάιερ η Λεβερκούζεν για τη θέση του Μπονιφάς!

Η Νιούκαστλ μπήκε δυναμικά, σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ, στη...

Η Εφές άλωσε την έδρα της Μπασκόνια με σαρωτικούς Λάρκιν – Κλάιμπερν!

Μεγάλο διπλό με 97-76 πέτυχε η Εφές κόντρα στην...

Άνετο πέρασμα για Μπαρτσελόνα στο Μόναχο και σταθερά σε τροχιά τετράδας!

Η Μπαρτσελόνα πέρασε άνετα από το Μόναχο επικρατώντας τη...

Kατάργηση φορολόγησης εισοδήματος στο φιλοδώρημα υπαλλήλων!

Με ν/σ που ψήφισε το απόγευμα η Ολομέλεια καταργείται...

Συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία!

Κακοποιοί απειλούσαν τις τελευταίες μέρες τον Ανχελ Ντι Μαρία...

Premier League: Τα ball boys θα σταματήσουν να δίνουν την μπάλα στους παίκτες

Σε μια σημαντική αλλαγή αναμένεται να προχωρήσει η Premier League....

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ…

Ο Νικόλας Καρασαμάνης και η σύζυγος του. Ευτυχισμένοι και...

Ο ΚΟΟΥΤΣ…

Ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους, αξιοποίησε ιδανικά το πολύ καλό ρόστερ...

Στην «Stark Arena» για το Παρτίζαν-Ολυμπιακός οι Ντίνο Ράτζα και Τόνι Κούκοτς!

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην «καυτή» ατμόσφαιρα της «Stark Arena» κόντρα στην Παρτίζαν,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Έπαιρναν τα μισά χρήματα από τον Τιμούρ…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Μιχάλης Παπαγεωργίου, στην κουβέντα για τον Τιμούρ Κετσπάγια...

«Παίζει» και ανακοίνωση έκπληξη την Παρασκευή; (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΑΕΚ)

Αυτό που απασχολεί (κυρίως) είναι η έκβαση που θα...

Συμφωνία με Κατσαντώνη για τα επόμενα τρία χρόνια! (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ)

Ο…κύβος ερρίφθη. Η Καρμιώτισσα έδωσε τα χέρια με τον...

ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΣ η ΑΕΛ! (ΦΩΤΟΣ)

Η ΑΕΛ νίκησε στο Αθλητικό κέντρο Κίτιον την ΑΕΚ...

Απέμειναν 750 και… τέλος!

Περίπου 750 διαθέσιμα εισιτήρια έχουν απομείνει για να προκύψει...

ΗΡΘΑΝ-ΕΡΧΟΝΤΑΙ

Στην ΚΟΠ και σε κάποιες ομάδες, ήρθαν υποθέσεις από...

Βρήκαμε τη λύση, διώξαμε τον κόσμο…

Ο τελικός κυπέλλου στο μπάσκετ ήταν ομολογουμένως ένα εξαιρετικό...

ΜΟΝΟ ΟΜΟΝΟΙΑ…

Από την στιγμή κατά την οποία ο Κετσπάγια δεν...

ΚΙΝΔΥΝΟΣ!

Αν προχωρήσουν (όπως φαίνεται) ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια για να...

ΠΡΟΒΛΕΨΗ…

Μπορεί να επέστρεψε…φορτωμένος με κούραση λόγω Εθνικής Γεωργίας, αλλά...

INSTAGRAM