Ο Σάββας Βρακάς, βοηθός προπονητής της φουτσαλικής ΑΕΛ, μετά την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος στην ιστορία της, μίλησε στην ιστοσελίδα μας και τώρα που… άνοιξε η όρεξη έστειλε το σύνθημα για το νταμπλ.
Τι είπε:

«Η ΑΕΛ ήταν η καλύτερη ομάδα μέσα στην χρονιά. Συνήθως τα στατιστικά σε δείχνουν τον καλύτερο στην μεγαλύτερη διάρκεια αλλά στους τελικούς, εκεί που καίει η μπάλα να μην είσαι καλός και να χαθούν οι στόχοι. Εμείς το είχαμε αυτό στο μυαλό και δουλέψαμε για να είμαστε στο ίδιο επίπεδο ολόκληρη την σεζόν. Το σημαντικό σε αυτή την προσπάθεια είναι ότι όλοι ήταν αφοσιωμένοι στην δουλειά και κατ’ επέκταση στον στόχο.
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα. Οι διαφορές ανάμεσα σε 4-5 ομάδες είναι ελάχιστές και έπαιξαν τον ρόλο τους. Θεωρώ ότι καθοριστικό σημείο στην κατάκτηση του φετινού τίτλου ήταν όταν βρεθήκαμε στην 2η θέση αλλά νικήσαμε την Ομόνοια στην Λευκωσία. Ακόμα και στα πλέι οφ όταν χάσαμε στην έδρα μας από την ΑΕΚ, η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και στο τέλος πήρε αυτό που της αξίζει. Τώρα φουλάρουμε για την κατάκτηση και του Κυπέλλου για να κάνουμε το νταμπλ».

Χρίστος Χρίστου