Για ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Κώστα Σλούκα από τη νέα σεζόν κάνει λόγο δημοσίευμα του Encestando.

Όπως σημειώνει το ισπανικό μέσο οι Μαδριλένοι ψάχνουν για δύο γκαρντ ενόψει της σεζόν 2023-24, αφού το συμβόλαιο του Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος λήγει φέτος, ενώ στο συμβόλαιο του Σέρχιο Ροντρίγκεθ υπάρχει οψιόν για άλλον έναν χρόνο, χωρίς να είναι για την ώρα σίγουρο ότι αυτή θα ενεργοποιηθεί.

Κάπως έτσι, η βασίλισσα φαίνεται να εξετάζει και την περίπτωση του Κώστα Σλούκα, που διανύει την τελευταία χρονιά του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό, αφού τόσο η υπόθεση Φακούντο Καμπάσο, που προτίμησε τον Ερυθρό Αστέρα, όσο και εκείνη του Λορέντζο Μπράουν, που ανανέωσε πρόωρα με τη Μακάμπι, δεν είχαν την κατάληξη που θα επιθυμούσαν στην ισπανική πρωτεύουσα.

Βέβαια, όπως σημειώνει το ίδιο ρεπορτάζ και όπως είναι λογικό, ο Ολυμπιακός θα έχει τον πρώτο λόγο, αφού θα κάνει ό,τι μπορεί για να κρατήσει τον Κώστα Σλούκα με νέο συμβόλαιο, αφού αυτός αποτελεί ένα από τα πλέον βασικλα γρανάζια της ομάδας και είναι υπερπολύτιμος για τον ελληνικό κορμό.