Στην κρισιμότητα των αναμετρήσεων της Ίντερ με τις Πόρτο και Γιουβέντους για το Champions League και τη Serie A αντίστοιχα, στάθηκε ο Αντρέα Στραματσόνι σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Gazzetta dello Sport».
Αρχικά ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, τόνισε ότι μια πρόκριση των «νερατζούρι» στα προημιτελικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης θα τους βοηθήσει στο μέλλον, ενώ στη συνέχεια μίλησε για τις αντίπαλες ομάδες που παίζουν ανοιχτά και βολεύουν περισσότερο την στρατηγική της Ίντερ.
«Τώρα ο κόσμος της Ίντερ θα πρέπει να αγκαλιάσει την ομάδα, το να πάρει το εισιτήριο για τις οκτώ καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη θα είναι κάτι το σημαντικό για το μέλλον. Επιπλέον, αν νικήσεις την Γιουβέντους, μπορείς να κλειδώσεις τη θέση σου στο νέο Champions League», ήταν τα πρώτα λόγια του Ιταλού τεχνικού για να συνεχίσει:
«Είμαι πεπεισμένος πως η Ίντερ βολεύεται να δίνει αγώνες όπου ο αντίπαλος παίζει ανοιχτά, όπως για παράδειγμα απέναντι στην Νάπολι ή στην Μπαρτσελόνα, ή σε ντέρμπι.
Σε αυτά τα ματς η Ίντερ ήταν πάντα εδώ και με εντυπωσιάζει. Για αυτό το λόγο είμαι εξαιρετικά αισιόδοξος ενόψει της ρεβάνς με την Πόρτο» πρόσθεσε ο πρώην τεχνικός των «νερατζούρι»