Το ήθελε. Πολύ. Σε μια χρονιά που τα πράγματα δεν είχαν πάει όπως ακριβώς τα είχε σχεδιάσει σύσσωμος ο κιτρινόμαυρος οργανισμός στην χαραυγή της σεζόν, η 5η θέση πριν τα playoffs (αλλά, κυρίως, μετά…) ήταν ο ξεκάθαρος στόχος που κυνηγούσε ο Άρης.
Και η αλήθεια είναι πως με τον Τερζή στον πάγκο του τα πήγαινε εξαιρετικά- μέχρι, δηλαδή, την προηγούμενη εβδομάδα. Μέχρι, δηλαδή, η Λαμία να τον κερδίσει και να μετατρέψει το σημερινό ματς στο «Βικελίδης» με τα Γιάννινα σε must win, που λένε και οι γραμματιζούμενοι.
Και, εν τέλει, οι Κίτρινοι (που σήμερα φορούσαν μαύρα)… won: παρά το γεγονός πως ο ΠΑΣ μόλις στο 8΄ έκανε την αποστολή των γηπεδούχων εξαιρετικά δύσκολη χάρη στο γκολ του Λιάσου, το μενού είχε από εκείνο το σημείο και μετά είχε…ανατροπΆρης.
Η αρχή έγινε στο 26′, όταν ο Νταρίντα, μετά από εκπληκτική ενέργεια του Ματέο Γκαρσία, έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας των Ιωαννίνων για το 1-1.
Ο Άρης συνέχισε να πιέζει και λίγο πριν βγει το ημίχρονο (43΄) βρήκε και το πολυπόθητο δεύτερο γκολ: ο Καμάτσο έβγαλε τη σέντρα, ο Ματέο Γκαρσία πετάχτηκε στην περιοχή και από κοντά με κεφαλιά νίκησε τον Τσιντώτα για το 2-1.

Περισσότερα σε λίγο…