Η Σπέτσια “σόκαρε” την Ίντερ καθώς την κέρδισε με 2-1 με τον Δημήτρη Νικολάου να είναι εξαιρετικός σε ρόλο αριστερού στόπερ με τον Έλληνα αμυντικό να είναι και ο αρχηγός των γηπεδούχων.
Η Σπέτσια του Δημήτρη Νικολάου υποχρέωσε σε “γκέλα” την Ίντερ με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 2-1 και να παίρνουν μια σημαντική νίκη που τους έδωσε έναν αέρα στη μάχη που δίνει για παραμονή στη Serie A.
Οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και συγκεκριμένα στο 14′ με τον Λαουτάρο Μαρτίνες να εκτελεί και τον Ντραγκόβσκι να απομακρύνει εντυπωσιακά τη μπάλα.
Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Νικολάου πήρε προβάδισμα στο σκορ όταν ο Μαλντίνι με υπέροχο πλασέ στο 55′ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ολοκληρώνοντας μια ωραία αντεπίθεση των γηπεδούχων.
Η Ίντερ που πίεζε συνέχεια για να καταφέρει να ισοφαρίσει έφτασε τελικά στο 1-1 στο 83′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λουκάκου. Τέσσερα λεπτά αργότερα όμως και η Σπέτσια κέρδισε πέναλτι με τον Ενζολά να είναι εύστοχος και να διαμορφώνει το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ για την ομάδα του Νικολάου.