Εποχή… Μπετσίροβιτς ξημερώνει στον Παναθηναϊκό. Όπως είχατε ενημερωθεί εδώ και καιρό από την “Magic Euroleague” του SDNA, ο Σλοβένος βρισκόταν κοντά στην ανάληψη νέων καθηκόντων στο «τριφύλλι». Μάλιστα, ο 42χρονος Τεχνικός Διευθυντής -ως παράγοντας της Τσεντεβίτα Ολίμπια- είχε συναντηθεί με τους «πράσινους» πριν από μερικές εβδομάδες στην Αθήνα.
Ο Μπετσίροβιτς ήταν στην… pole position για τη θέση του νέου Τεχνικού Διευθυντή στον μπασκετικό Παναθηναϊκό, δηλαδή του ανθρώπου που θα κληθεί να «τρέξει» το «χτίσιμο» της επόμενης μέρας και θα προχωρήσει τις επαφές με προπονητές και παίκτες. Όλα τα παραπάνω αποκτούν πιο… επίσημη διάσταση, με την παρουσία του δίπλα στον πάγκο του Παναθηναϊκού, ενόψει της αναμέτρησης με τον Ερυθρό Αστέρα.
Βλέπετε, ο άλλοτε παίκτης του «τριφυλλιού» (2006-2008) όχι μόνο ήρθε στην Ελλάδα αυτές τις μέρες, αλλά θα παρακολουθήσει και το παιχνίδι απέναντι στους Σέρβους δίπλα από τον πάγκο του Χρήστου Σερέλη. Επί της ουσίας, λοιπόν, ο Μπετσίροβιτς αναμένεται να καλύψει μια πολύ σημαντική διοικητική θέση που είχε μείνει χωρίς κάτοχο μετά την αλλαγή πόστου του Αργύρη Πεδουλάκη τον Ιανουάριο. Όπως είναι λογικό, με τη θέση αυτή θα αναλάβει ουκ ολίγα σημαντικά ζητήματα για τον Παναθηναϊκό της νέας σεζόν.
Θυμίζουμε πως αυτό θα είναι το τρίτο πέρασμα του “Sani Boy” από τον Παναθηναϊκό, σε τρίτο διαφορετικό πόστο. Το πρώτο ήταν το 2006-2008, που ο ίδιος φόρεσε τη φανέλα του «τριφυλλιού» ως παίκτης, το δεύτερο τη σεζόν 2015-2016, όταν εκτελούσε χρέη assistant coach του Σάσα Τζόρτζεβιτς και πλέον ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην πορεία του στους «πράσινους».