Το καθιερωμένο ραντεβού ανάμεσα στους (αγαπημένους μας πλέον) Wasted Τalents ήταν διαφορετικό από τα άλλα. Ήταν μαγικό, ονειρικό. Ήταν ευτυχία, χαρά, ευλογία. Γιατί; Γιατί η γυναίκα του Ερμή, Γωγώ, στις 7/3/2023 έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι με το όνομα Αντριάνα. Η Αντριάνα μας από το πρωί (07:09) της Τρίτης βρίσκεται ανάμεσα μας και σκόρπισε με ένα μαγικό τρόπο την «νεραϊδόσκονη» της κάνοντας έτσι απλά, όλα τα προβλήματα να εξαφανιστούν. Κυρίως για τους γονείς της αλλά και για τη μεγάλη πλέον οικογένεια των Wasted Talents.
Στα του ματς, το οποίο έγινε σε ένα απίστευτο κλίμα ευφορίας, είχαμε δύο MVP ενώ έληξε στην ισοπαλία επιστρέφοντας κάπως έτσι στα ντέρμπι. Εντού και Δημήτρης αναδείχθηκαν οι κορυφαίοι σ’ ένα ματς διαφήμιση του αθλήματος με 4-4.
Το σκορ άνοιξαν τα Black Talents με τον Δημήτρη μετά από πάσα του Λόζα για να ισοφαρίσει σε 1-1 ο Ιάκωβος έπειτα από ασίστ του Λούκα. Ο Δημήτρης έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του αυτή τη φορά αξιοποιώντας την πάσα του Εντού, ενώ το 2-2 πέτυχε ξανά ο Ιάκωβος σε μια «επανάληψη» του πρώτου τέρματος, καθώς η ασίστ ήρθε από τον Λούκα. Ο Κρίτωνας (που επιτέλους επέστρεψε στα γκολ) έδωσες για πρώτη φορά το προβάδισμα στους Wasted Whites για το 3-2, όμως Δημήτρης και Εντού είχαν κέφια και με άλλη μια συνεργασία έφεραν το ματς στα ίσα (3-3). Η ομάδα με τα άσπρα πήρε κεφάλι στο σκορ με αυτογκόλ του Χρήστου μετά από γύρισμα του Κρίτωνα (και ασίστ ο κύριος!), στέλνωντας την μπάλα στα δίκτυα της ομάδας του άθλεα του. Εν τέλει το 4-4 διαμόρφωσε ο Εντού μετά από ασίστ του Λόζα.

Υ.Γ Γωγώ και Ερμή να σας ζήσει η κορούλα σας, να είναι πάντα υγιέστατη και να τη χαίρεστε!

Υ.Γ 1 Μάγκες, τώρα που μεγάλωσε η «οικογένεια», ελπίζουμε να δούμε περισσότερα ντέρμπι!

WASTED WHITES από τα δεξιά προς τα αριστερά: ΠΑΝΩ: Λούκας, Γιώργος Γιωργαλλής, Ιάκωβος, ΚΑΤΩ: Παύλος, Κρίτωνας.

BLACK TALENTS από τα αριστερά προς τα δεξιά: ΠΑΝΩ: Ανδρέας (Εντού), Ρένος, Δημήτρης. ΚΑΤΩ: Γιώργος (Λόζας), Χρήστος.

Δείτε τα γκολ: